banner102

YILDIRIM’DA ‘EVDE ÜCRETSİZ BERBER’ HİZMETİ

BURSA- Sosyal Belediyecilik alanında şehrin yaşamına önemli dokunuşlar yapan Yıldırım Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlara yönelik ‘Evde Ücretsiz Berber’ hizmeti sunuyor. Yıldırım Belediyesi tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, belirli aralıklarla evlerinde ve ilçedeki huzurevlerinde ziyaret edilen yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlar için evde traş hizmeti veriliyor. Belirlenen liste doğrultusunda ev ve huzurevlerine giden Yıldırım Belediyesi ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşların saç ve sakal traşını ücretsiz olarak yapıyor.

YILDIRIM’DA ‘EVDE ÜCRETSİZ BERBER’ HİZMETİ

-YILDIRIM’DA ‘EVDE ÜCRETSİZ BERBER’ HİZMETİ

-BELEDİYESİ TARAFINDAN YAŞLI, ENGELLİ VE HASTA VATANDAŞLARA YÖNELİK ‘EVDE ÜCRETSİZ BERBER’ HİZMETİ SUNULUYOR.

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “SOSYAL BELEDİYECİLİK KAPSAMINDA EVİNDEN DIŞARI ÇIKAMAYAN HASTALARIMIZ, YAŞLILARIMIZ VE ENGELLİLERİMİZ İÇİN ‘EVDE ÜCRETSİZ BERBER HİZMETİ’ VERİYORUZ.”

-BAŞKAN YILMAZ: “BUNA BENZER BİRÇOK HİZMETİ DE İLERLEYEN ZAMANLARDA YILDIRIMLI HEMŞEHRİLERİMİZE GÖTÜRECEĞİZ.”

‘YAŞLILARIMIZ BİZİM DEĞERLERİMİZ’

Sosyal Belediyecilik konusunda dezavantajlı bireylere destek olmak adına Yıldırım Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yaşlılarımız bizim bugünümüzü oluşturan en önemli değerlerimizdir. Onların sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için her zaman yanlarındayız. Engellilerimiz, yaşlı ve hastalarımız pek çok kişisel ihtiyaçlarını yakınlarının yardımı sayesinde yapmak zorunda kalıyor. Biz de özellikle berber hizmeti konusunda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istedik ve bu projeyi başlattık. Proje ile bilhassa evinden dışarı çıkamayan hastalarımız, yaşlılarımız ve engellilerimiz için ‘Evde ücretsiz berber hizmeti’ veriyoruz. Dezavantajlı vatandaşlarımız için en önemli sorunlardan biri olan saç ve sakal traşı ile ilgili olarak ekiplerimiz belirli periyodlarla evlere giderek bu hizmeti sağlayacak. Ciddi anlamda bir talep yoğunluğu yaşıyoruz. Buna benzer birçok hizmeti de ilerleyen zamanlarda Yıldırımlı hemşehrilerimize götüreceğiz. Bu çalışmalarımız sürekli bir şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2019, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0