YAZ AKŞAMLARINA JIGGER ROOF BAR ESİNTİSİ

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in teras katında hizmet veren Jigger Roof Bar, özgün house made kokteylleri ve eğlenceli konsepti ile yazınıza renk katıyor. Anadolu Yakası’nın en keyifli mekanı Jigger Roof Bar, caz sevenleri büyüleyici Kalamış Marina manzarası eşliğinde Taylan Erler ile açık havada buluşturuyor.

YAZ AKŞAMLARINA JIGGER ROOF BAR ESİNTİSİ
banner98

Jigger Roof Bar, Kalamış Marina manzarası kadar deneysel ve özgün kokteylleri eşliğinde, Anadolu Yakası’nın en renkli gecelerini yaşatmak için yazı İstanbul’da geçiren eğlence sevenleri bekliyor. Büyüleyici bir ambiyansa sahip Jigger Roof Bar’da taze, mevsimsel meyve ve sebzeler kullanılarak yapılan soslar ile hazırlanan benzersiz kokteyllerinizi yudumlarken cazın eğlenceli yüzü Taylan Erler ile İstanbul’da yaz akşamlarının tadını çıkaracaksınız.

Kalamış’ın Caz Hali

Eşsiz manzarası ile Anadolu Yakası’nın keyifli mekanlarından Jigger Roof Bar, her cumartesi akşamı caz severlerin buluşma noktası oluyor. Caz ve tiyatroyu bir arada sunan ünlü caz sanatçısı Taylan Erler, muhteşem sahne performansı ile hem gözlere hem de kulaklara hitap ediyor. Erler, Her cumartesi akşamı 21:00 - 23:00 saatleri arasında, açık havada Kalamış Marina’nın ışıltılı manzarası eşliğinde sahne alıyor.

Jigger Roof Bar’dan Deneysel Kokteyller

Jigger Roof Bar imzalı kokteyller, konsantre meyve suyu kullanılmadan taze, mevsimsel meyve ve sebzeler ile yapılan soslar ile hazırlanıyor. Birbirinden leziz house made kokteyllerin içeriğinde şurup ve tatlandırıcı bulunmuyor. En çok tercih edilen kokteyller arasında ise; lavantanın demlendirilerek sos haline getirilen Lavanta Kiss, donmuş biber sunumu ile servis edilen Noble Aztek, Meksika usulü baharatlı Michelade, Jigger Roof’un spesiyali Kalamış 38 yer alıyor. Caz müzik eşliğinde, Jigger Roof Bar’ın bu nefis ve özgün kokteyllerini yudumlayabilir, gün batımını izlemenin keyfini sürebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0