Uşak Belediye Sporcularından Türkiye Şampiyonluğu

Uşak Belediyespor Kayseri’de düzenlenen Brezilian ju-jitsu müsabakalarına gönderdiği iki sporcusu ile Türkiye şampiyonluğu kazandı.Yunus Çökelez ve Ceyhun Koç ile başarı elde eden Uşak Belediyespor sporcuları Romanya’da yapılacak dünya...

Uşak Belediye Sporcularından Türkiye Şampiyonluğu
banner98
Uşak Belediyespor Kayseri’de düzenlenen Brezilian ju-jitsu müsabakalarına gönderdiği iki sporcusu ile Türkiye şampiyonluğu kazandı.
Yunus Çökelez ve Ceyhun Koç ile başarı elde eden Uşak Belediyespor sporcuları Romanya’da yapılacak dünya şampiyonasına da katılmaya hak kazanırlarken yeni hedef dünya şampiyonluğu oldu. Sporcular kazandıkları madalya ve kupayı ise Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a takdim etti. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan belediye olarak sporda önemli başarılar elde etmeye devam ettiklerini belirtti. Kentte sportif anlamda başarılar ile yollarında ilerlediklerini ifade eden Başkan Cahan, “Belediyemiz spora sahip çıkan bir yönetim tarzı ile yolunda devam etmektedir. Hedefimiz birçok spor dalında başarıyı kazanmaktır. Kısa süre olduğumuz görevde ise bu konuda önemli başarılar elde ettik. Son olarak Kayseri’de de sporcularımız göğsümüzü kabarttı” dedi.
Sporcuların dünya şampiyonasında da Uşak’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarının altını çizen Cahan, başarıların katlanarak artacağına dikkat çekti. Başarıların kentte sporun gençler tarafından daha çok sevilmesine neden olduğunu dile getiren Cahan, “Sporun kentlerde sevilmesi kanılacak başarılar ile de doğrudan orantılıdır. Bu nedenle spora yeni neslin daha fazla özen göstermesinde muhakkak rol modeller olmalıdır. Uşak’ta da son zamanlara bu konuda güzel örnekler söz konusudur. Biz takım oyunlarında da bu başarıyı kazanacak ve sporda marka kent olma yolunda ilerleyeceğiz” ifadesini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0