banner102

Ünye’de Derelerdeki Su Seviyesi Tedirgin Ediyor

Ordu’nun Ünye ilçesinde sağanak yağış nedeniyle derelerde yükselen su seviyesi vatandaşları tedirgin ediyor.Ünye ve çevresindeki aşırı yağışlar nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar Cevizdere ve Tabakhane Derelerindeki...

Ünye’de Derelerdeki Su Seviyesi Tedirgin Ediyor
Ordu’nun Ünye ilçesinde sağanak yağış nedeniyle derelerde yükselen su seviyesi vatandaşları tedirgin ediyor.
Ünye ve çevresindeki aşırı yağışlar nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar Cevizdere ve Tabakhane Derelerindeki su seviyesinin yükselmesinden endişe ederken, selden etkilenen bir kişi ise sabahın erken saatlerinde suyun daha da yükseldiğini, ilerleyen saatlerde su seviyesinin düştüğünü ama buna rağmen iş yerinin su altında kaldığını belirtti.
Yetkililerin yardıma geldiğini ancak sorunu çözemediğini de belirten vatandaşlar, “Burası görüldüğü gibi tıkalı, belediye geldi, açamadı. Burada dirsek olduğu söylendi. Elektrik kablosu da geçtiği için kazamadılar. Bu şekilde sıkıntı yaşıyoruz. İleriye doğru bu şekilde tıkalı olan yerler var. Kanalizasyonlar hep tıkalı. Gece saatlerinde böyle bir şey yoktu. Sabah çocuklar işe giderken telefon açtı, ‘İş yerini su bastı’ diye. Biz de sabahtan beri uğraşıyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0