banner101

Ünlü Sanatçı Candan Erçetin Beylikdüzülülere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Ünlü sanatçı Candan Erçetin, “2. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları” etkinliği kapsamında verdiği konserde Beylikdüzü sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını ve ikinci kez düzenlediği...

Ünlü Sanatçı Candan Erçetin Beylikdüzülülere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
Ünlü sanatçı Candan Erçetin, “2. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları” etkinliği kapsamında verdiği konserde Beylikdüzü sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını ve ikinci kez düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları adlı etkinliğinde sahne alan Candan Erçetin konseri ile kutladı. Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanında Ünlü sanatçının verdiği konsere binlerce Beylikdüzülü akın etti.
Hayranlarının alkışları arasında sahneye çıkan Candan Erçetin, unutulmaz şarkılarını Beylikdüzü için seslendirdi. Erçetin unutulmaz şarkılarından “Çok seneler geçti, Yalan, Gamsız Hayat ve Git” şarkılarını seslendirdi. Beyazıt Öztürk ile atışmaları bir hayli gündemde oturan Candan Erçetin, sahnede zaman zamna Beyazıt Öztürk’e takılmadan da duramadı.
“ÜLKEMİZİN FARKLI BİR ORTAMI VA AMA MİLLİ BAYRAMLARIMIZ”
Barış ve Sevgi Buluşmaları etkinliğinin ilk gününde inanılmaz bir coşku ve sevinç olduğunu ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İnsanlarımız mili bayramlarını daha da coşku ile kutluyorlar. Bu bayramlar bizim milli ve beraberlik duygularımızı kuvvetlendiren anlardır. Evet ülkemizin farklı bir ortamı var ama milli bayramımız. Biz insanlarımızla bir araya gelip birlik ve beraberliğimizi beslemeliyiz buna ihtiyacımız var. Bugün sabah şehit ve gazi aileleri ile beraberdik dualarımızı ettik. Aynı zamanda bir arada olmalıyız mutlu olmalıyız” dedi.
Konserin sonunda Candan Erçetin’e Beylikdüzü Belediye Başkanı günün anlam ve önemini anısına plaket ve çiçek takdiminde bulundu.
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0