banner102

- Uludağ Yolu Kar Yağışı Sebebiyle Kapandı

Akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sebebiyle Uludağ yolu ara ara trafiğe kapanırken, araçlar ise iniş ve çıkışlarında adım adım ilerliyor.Uludağ’a çıkmak için kullanılan 23 kilometrelik yol, aşırı kar yağışı sebebiyle...

- Uludağ Yolu Kar Yağışı Sebebiyle Kapandı
Akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sebebiyle Uludağ yolu ara ara trafiğe kapanırken, araçlar ise iniş ve çıkışlarında adım adım ilerliyor.
Uludağ’a çıkmak için kullanılan 23 kilometrelik yol, aşırı kar yağışı sebebiyle kapandı. Karayolları ekipleri çalışmalara başlarken, bazı araçların zincirsiz olduğu için ilerlemekte güçlük çektiği görüldü. Sabah saatlerinde Uludağ’a çıkan günü birlikçiler, adım adım ilerleyen trafikte uzun kuyruklar oluşturdu. Yüzlerce araç yolda mahsur kalırken, zirveye çıkmaya çalışan otomobiller geri dönmek zorunda kaldı. Otobüslerin ilerlemekte güçlük çektiği ve trafiği olumsuz etkilediği öğrenilirken, jandarma ekipleri ise zincirsiz araçların zirveye çıkmasına izin vermiyor.
Yetkililer zirvedeki kar kalınlığının sabah saatlerinde 50 santimetreyi aşacağını ifade ederken, kar yağışının 2 gün boyunca aralıksız devam edeceğini açıkladı.
Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0