Türkiye Satranç Şampiyonasi Finalinde “soma” Sesleri

Kocaeli’de gerçekleştirilen Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi ödül töreninde takım halinde şampiyon olan İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü oyuncuları, sahnede ’Soma’ pankartı açarak, bir sonraki şampiyonanın Soma’da...

Türkiye Satranç Şampiyonasi Finalinde “soma” Sesleri
banner98
Kocaeli’de gerçekleştirilen Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi ödül töreninde takım halinde şampiyon olan İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü oyuncuları, sahnede ’Soma’ pankartı açarak, bir sonraki şampiyonanın Soma’da yapılmasını istediler.
Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi müsabakaları tamamlandı. 17-29 Ağustos tarihleri arasında yapılan müsabakanın ödül törenine ise takım haline şampiyon olan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Spor Kulübü satranç takımı oyuncuları damgasını vurdu. 13 kulübün katıldığı şampiyonada takım halinde şampiyon olarak Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan İTÜ’lü oyuncular ödül törenine başlarında madenci baretleriyle katıldılar. Şampiyonluk kupasını kaldıran ve ardından yanlarında getirdikleri, “2015 Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi Soma’da olsun” yazılı pankartı sahnede açan İTÜ satranç takımı salondan büyük alkış aldı.
Şampiyonada İTÜ’nün ardından Hatay Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ise üçüncü oldu. Dereceye giren kulüpler ile sporcuların tümü kupa ve madalya ile ödüllendirilerek, tören sonlandırıldı.
Öte yandan, İş Bankası’nın 90. kuruluş yıldönümü nedeniyle şampiyonada 90 minik satranç oyuncusu, 6 usta satranç öğreticisine karşı taktik mücadele verdi. 6 usta öğretici, 90 minik oyuncunun hamlelerine sırasıyla karşılık vererek hatalarını gösterip, taktik verdiler.
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0