Turkcell’e ait Dergilik uygulaması Türkiye'nin geleceğidir

Yayıncı Tuna Güzelyurt ile Ticari Danışman Abdullah Koçoğlu birlikte yaptıkları açıklamada, Turkcell’e ait bulunan ‘Dergilik’ uygulamasının toplumsal ilerleyiş ve gelişim adına atılmış en önemli adımlardan biri olduğunu; ayrıca, dünya arenasında indirme/okunma üstünlüğü sayesinde rekora ilerlediğini belirtti.

Turkcell’e ait Dergilik uygulaması Türkiye'nin geleceğidir
banner98

Koçoğlu ile Güzelyurt birlikte yaptıkları açıklamada, gerek sahibi oldukları gerekse yayın danışmanlığını yürüttükleri 100 üzerinde dergi ve gazete ile iştirakçi olduklarını belirttikleri uygulama hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Amerika başta olmak üzere dünya üzerinde çeşitli ülkelerde ‘Dergilik’ benzeri muadil uygulamalar mevcut. Ancak, Turkcell’e ait olan ‘Dergilik’ uygulaması, sağladığı interaktif üstünlük sayesinde açıkara önde gidiyor. Bundaki en büyük faktörün, kurumun prensipli duruşu ve yenilikçi bakış açısı olduğu inancındayız.

Toplumsal alışkanlıklar yeniden şekilleniyor

Dergilik uygulaması sadece bir yazılımdan ibaret değil, toplumsal alışkanlıkları olumlu anlamda şekillendiren bir teknoloji atılımıdır. Kağıt sarfiyatına önemli ölçüde tedbir sağlayan bu yapılanma aynı milatta yeşilin var olmasına da dolaylı yoldan katkı sağlıyor.

Bilgiye ekonomik yolla ulaşmanın en kesin yolu

Günümüz ekonomik koşullarında okuma alışkanlığını basılı yayınlar üzerinden devam ettirmek oldukça masraflı görülüyor. Hele de yüzlerce alternatif arasından alım gücü nispetinde doğru seçimi yapma zorunluluğu işi yekten çıkmaza sürüklüyor. Kaldı ki, okuyan bir birey yeniliklere açık tutumu sebebiyle çok sayıda yayına şans tanımak isteyecektir. İşte, bu durumda az maliyet ile fazlaca yayına ulaşmak meselenin olmazsa olmaz noktası haline geliyor; soruya en makul çözümü ise ‘Dergilik’ uygulaması sunuyor. Az maliyet, çok bilgi.

Profesyonellerden kurulu ‘Dergilik’personeli, yayıncıya mükellef hizmet alma lüksü yaşatıyor

Samimi olmak gerekirse ‘Dergilik’ uygulaması ve takip ettiği yönetim politikası, yeni eski tüm yayıncıların kendisini ve temsil ettiği kurumunu özel hissetmesini sağlıyor. Şahsen yayıncı olarak her sorunumuza anında çözüm üreten Can Güner, Senem Sen gibi Dergilik personeli olarak istihdam edilen kimi isimleri burada anabiliyor olmak, Turkcell gibi devasa bir kuruluşta sunulalan butik hizmetin samimi yansımasıdır. Bu durum; “Kurum devasa, ancak her iştirakçi olan yayıncı özeldir!” ideolojisinin izdüşümü olarak da izah edilebilir.

Muadili çok rakibi yok

Biz, yayıncılar olarak hemen her platformu denedik. Sözü, az ve öz ancak, çok şey anlatan bir cümle ile bağlamak istiyoruz; “Muadili çok, rakibi yok!”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0