banner101

Trafikte Örnek Davranış

Arkasına aldığı 5 yaşındaki oğlu ile birlikte kasklarını takarak motosiklette yolculuk yapan baba ve oğul örnek bir tablo sergiledi. Genelde kasksız ve ikiden fazla kişinin binmesiyle gündeme gelen motosiklet sürücülerine inat, kurallara...

Trafikte Örnek Davranış
Arkasına aldığı 5 yaşındaki oğlu ile birlikte kasklarını takarak motosiklette yolculuk yapan baba ve oğul örnek bir tablo sergiledi. Genelde kasksız ve ikiden fazla kişinin binmesiyle gündeme gelen motosiklet sürücülerine inat, kurallara uyan baba ve oğul takdir topladı.
Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’in göreve başlamasının ardından özellikle motosiklet sürücülerine yönelik başlatılan kask denetimleri semeresini vermeye başladı. Manisa’da kasksız motosiklete binen sürücü sayısı hızla düşerken Manisa Devlet Hastanesi Bahçesinde çekilen bir fotoğraf uygulamanın ne kadar başarıya ulaştığının en somut örneklerinden birini teşkil etti.
Trafikte pek de alışılmamış olan bu görüntü hastane bahçesindeki vatandaşların da takdirini toplarken, 5 yaşındaki oğluna kask takarak arkasına oturtturan örnek baba, her şeyden önce can güvenliği geldiğini vurguladı.
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0