Suriyeli Anne 2 Aylık Bebeği İçin Cami Önünde Yardım İstedi

Suriye'deki savaşta eşini kaybeden bir anne, burnunda etle dünyaya gelen 2 aylık bebeğinin ameliyat edilmesi için cami önünde cemaate yardım için yalvardı.Suriye'de 3.5 yıl önce başlayan iç savaş nedeniyle kocasını kaybeden Esmi Tutanci,...

Suriyeli Anne 2 Aylık Bebeği İçin Cami Önünde Yardım İstedi
banner98
Suriye'deki savaşta eşini kaybeden bir anne, burnunda etle dünyaya gelen 2 aylık bebeğinin ameliyat edilmesi için cami önünde cemaate yardım için yalvardı.
Suriye'de 3.5 yıl önce başlayan iç savaş nedeniyle kocasını kaybeden Esmi Tutanci, 8 aylık hamileyken kardeşi Vefa Tutanci ile kaçarak 3 ay önce Türkiye'ye sığındı. Esmi Tutanci, Türkiye'de bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Esra ismini verdiği kızının doğuştan burnunda et olduğu için Tutanci zor günler geçirdi. Ancak kızını bir türlü ameliyat ettiremedi. Savaş mağduru anne, son çare olarak Sabancı Merkez Camii'nin kapısına namaz vakti gelerek burada camiye gelen vatandaşlardan kızı için yardım istedi. Savaşta eşinin öldüğünü söyleyen anne kızının ameliyat edilmesi için önüne gelen herkese yalvardı. Bu arada Adana Büyükşehir Belediyesi'nde görevli olduğunu söyleyen bir kişi Suriyeli annenin kimlik bilgilerini alarak belediyeye gelmesini söyledi. Ancak anne, cami önünde beklemeye devam etti.
Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0