Sokak Hayvanları Artık Sahipsiz Değil

Türkiye’de ilk kez Kağıthane Belediyesi’nce kurulan Hayvanseverler Meclisi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde bir araya gelerek sokak hayvanları için önemli kararlar aldı.Kağıthane Belediyesi, sokak hayvanları için meclis kurdu....

Sokak Hayvanları Artık Sahipsiz Değil
banner98
Türkiye’de ilk kez Kağıthane Belediyesi’nce kurulan Hayvanseverler Meclisi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde bir araya gelerek sokak hayvanları için önemli kararlar aldı.
Kağıthane Belediyesi, sokak hayvanları için meclis kurdu. Sokak hayvanlarının haklarını korumak ve yaşam standartlarını yükseltmek için oluşturulan Hayvasenseverler Meclisi toplantısına üyeler kedi, köpek, kuş gibi evcil hayvanlarıyla birlikte katıldı. Kağıthane’deki tüm mahalle muhtarlıklarına ve meclis üyesi hayvanseverlere mama ve mama kabı dağıtılmasının kararlaştırıldığı toplantıda, ayrıca sokak hayvanlarının önümüzdeki kış aylarını rahat geçirebilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.
Hayvanseverler Meclisi toplantısında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Sokak hayvanları sahipsiz değiller, çünkü Kağıthane’deler. Türkiye’de ilk kez sokak hayvanlarına yönelik bir meclis Kağıthane Belediyesi tarafından kuruldu. Bu sayede sokaktaki canlarımız için birçok projeyi ivedilikle hayata geçirebiliyoruz. Hayvanseverler kendi meclisleriyle artık daha güçlü, sokak hayvanlarımız daha mutlu. Sadece insan odaklı değil, tüm canlıları merkezine alan bir yönetim anlayışı içinde çalışmalarımız devam edecek’’ dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2015, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0