banner102

Şifa Aradığı Cizre’de Altı Gündür Kayıp

Psikolojik sorunları nedeniyle şifa bulmak için Adana’dan Şırnak’ın Cizre ilçesine gelen 7 çocuk babası Abdulbaki Taşkın’dan 6 gündür haber alınamıyor.Adana’nın Yüreğir ilçesinden şifa aramak için Cizre’deki türbeleri ziyarete...

Şifa Aradığı Cizre’de Altı Gündür Kayıp
Psikolojik sorunları nedeniyle şifa bulmak için Adana’dan Şırnak’ın Cizre ilçesine gelen 7 çocuk babası Abdulbaki Taşkın’dan 6 gündür haber alınamıyor.
Adana’nın Yüreğir ilçesinden şifa aramak için Cizre’deki türbeleri ziyarete gelen Abdulbaki Taşkın (60), Cizre’de kayboldu. Taşkın’dan 6 gündür haber alamayan ailesi, yetkililerden yardım istedi. Siirt’in Pervari ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ancak ailesi ile birlikte Adana’nın Yüreğir ilçesinde ikamet eden Abdullah Taşkın, psikolojik sorunları nedeniyle tedavisi için bir çok doktora götürüldü. Taşkın doktorların tedavisine rağmen iyileşme göstermeyince ailesi son bir umut olarak Şırnak’ın Cizre ilçesine gelerek burada bulunan Nuh Nebi türbesi ve diğer türbeleri ziyaret etmek istedi.
Ağabeyi Abdulbaki’nin psikolojik rahatsızlığından dolayı şifa bulmak için Nuh Nebi türbesine ziyarete geldiğini belirten Selman Taşkın, ağabeyinin Salı günü evden çıktıktan sonra kendisinden haber alamadıkların söyledi. Ağabeyinin 6 gündür kayıp olduğunu belirten Selman Taşkın, "Her yeri aradık ama izine rastlamadık. Psikolojik sorunları nedeniyle biraz sarsıntı geçirmişti. Doktora götürdük ama tedavisinden iyi bir sonuç alamadığımız için Cizre’ye türbe ziyaretine getirdik. Ağabeyimin kaybolacağı aklımızdan geçmedi. Yetkililer ve hayırsever vatandaşlardan destek bekliyoruz" dedi.
Babası için şifa ararken 6 günden bu yana babasını kaybettiğini belirten Kemal Taşkın da, babasını buraya kendisinin getirdiğini söyledi. Kemal Taşkın, babasını Nuh Nebi türbesini getirdiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Burada birkaç gün kaldıktan sonra babam Salı günü sabah saat 9:00 ile 9:30 arasında evden çıktı, sonra kendisinden bir daha haber alamadık. Bakmadığımız, aramadığımız yer kalmadı ancak kendisine ulaşamadık. Rahatsızlığı vardı ancak şuuru yerindeydi. Polis karakoluna başvurduk."
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2015, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0