banner101

Sıcak Havada Kaliteli Su Tüketin

Yazın en sıcak günleri yaşanırken vücudun asıl enerji kaynağı olan suya olan ihtiyaç da artıyor. Uzmanlar ise sıcaklarda artılmamış suların yol açacağı hastalıklar konusunda uyararak, kaliteli su tüketmeyi öneriyor.Metropol şehirlerde...

Sıcak Havada Kaliteli Su Tüketin
Yazın en sıcak günleri yaşanırken vücudun asıl enerji kaynağı olan suya olan ihtiyaç da artıyor. Uzmanlar ise sıcaklarda artılmamış suların yol açacağı hastalıklar konusunda uyararak, kaliteli su tüketmeyi öneriyor.
Metropol şehirlerde yaşayanlar için kaliteli suyun önemi büyük. Sıcak havların artmasıyla su tüketimi de dolaylı olarak artış gösterdi. Uzmanlar tüketilecek suları hakkında önemli uyarılarda bulunuyor. Suların kesinlikle artılarak içilmesi başta olmak üzere içilecek suyun kalitesinin önemine değinen uzmanlar bu durumda arıtma cihazlarının kullanılmasını öneriyor.
Qnet HomePure içme suyu arıtma sistemleri serisiyle, kaliteli ve ekonomik su teminine katkıda bulunuyor. HomePure ürünleri, piyasanın üst kalite normlarına sahip ultra filtreleme sistemleri ile şehir suyuna karışmış istenmeyen kimyasalları, materyalleri ve biyolojik bulaşkanları arıtıyor. Yararlı mineralleri koruyarak; sağlıklı, lezzetli, temiz ve güvenli içme suyu elde edilmesini sağlıyor. Qnet HomePure ürünleri ile vücutta bulunan doğal suya çok benzer nitelikteki Pi suyu elde ediliyor.
Pİ SUYU NEDİR?
Serbest radikalleri yok etme özelliği nedeniyle yüksek antioksidan özelliklere sahip olan Pi suyu, 1964 yılında Dr. Akihiro Yamashita tarafından botanik fizyoloji üzerine yapılan çalışmalar sonucunda keşfedildi. İnsanlar, hayvanlar ve bitkiler dahil tüm canlılarda bulunan bir su türü olan Pi suyu, bitkilerin beklenen düzeyin üzerinde gelişmesine yardımcı olan özelliklere sahip bir biyolojik su olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Vücutta varlığını sürdüren suya benzerliğiyle, oksidasyon hasarını azaltıyor.
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0