Sevgililer Günü’nde Göz Alıcı Dudaklar

2 Çarşı Katı'nda bulunan Watsons, duyguların en yoğun olduğu günlerden biri olan Sevgililer Günü’nde özel bir planı olanlar için kusursuz bir makyajın önemli tüyolarını paylaştı.

Sevgililer Günü’nde Göz Alıcı Dudaklar
banner98

Sevgililer Günü’nü ister evde ister dışarıda kutlayın, minik detaylarla göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki, aşkın ve tutkunun rengi olan kırmızıyı dudak makyajlarınıza taşıyarak… Sade bir göz makyajı ve hafif aydınlatıcı ile desteklediğiniz makyajınızı tamamlayacak farklı tonlardaki kırmızı rujlar ile Sevgililer Günü’nde dudaklarınızı hem tutkunuzun hem de sevginizin aynası yapabilirsiniz.

Dudaklarda mat güzellik!

Makyajın gözdesi mat rujlar, bu Sevgililer Günü’nde de siz makyaj severlerin yanında. Dudaklarınızda dolgun bir görünüm yaratmak istiyorsanız kadife dokusu ve kalıcılığıyla dikkat çeken ve bıraktığı görünüm ile bu yıla damgasını vuran İtalyan kozmetik deviDeborah Milano’nun Atomic Red Mat rujunu tercih edebilirsiniz.

Daha hafif bir matlık tercih ederseniz de e.l.f.’in kadife formülü ile kolay bir kullanım sunanVelvet Mat ruju sizin için benzersiz bir seçim olacak. e.l.f. Velvet Mat ruj, kolay sürülebilen kremsi yapısı ve zengin formülü ile dudaklarınızda taze bir görünüm bırakacak.

Mat ruju seviyor ve kolay bir kullanım tercih ediyorsanız da bu özel günde yanı başınızdan ayıramayacağınız bir diğer ürün ise yine e.l.f. markasının kırmızı mat kalem ruju. Asansörlü yapısı sayesinde kolay bir kullanım sunan kalem ruj; içeriğindeki A, C ve E vitaminleriyle aynı zamanda dudaklara derinlemesine bir bakım uyguluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0