banner101

Şehrin en iyilerini Terma City taçlandırdı

- Karaderili Şirketler Grubu'na bağlı Yalova Terma City'nin ana sponsorluğunda düzenlenen "Best of City Awards"ta şehrin enleri, iş, sanat, siyaset dünyasının en iyilerine ödülleri verildi

Şehrin en iyilerini Terma City taçlandırdı

İSTANBUL (AA) - Karaderili Şirketler Grubu'na bağlı Yalova Terma City'nin ana sponsorluğunda düzenlenen "Best of City Awards"ta şehrin enleri, iş, sanat, siyaset dünyasının en iyilerine ödülleri verildi.

Karaderili Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, görkemli törene sayısız tanınmış isim katıldı.

Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas, ödülleri sahiplerine takdim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Talas, Karaderili Şirketler Grubu olarak 25. yıllarını kutladıkları bu yıl, başarıların taçlandırıldığı böyle güzel gecelere destek vermekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, şunları kaydetti:

"İstanbul’un ön bahçesi Yalova’da Türkiye ve dünya termal turizminin lideri olmaya aday bir tesis yaptık. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Terma City'de özel olarak dizayn edilen,1000 metrekare başkanlık suiti ve 250 ile 500 metrekarelik büyüklüklere sahip 20 adet kral dairesi yaptık.

Temmuz 2019 içerisinde görkemli açılış yaparak misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Biz bu yatırıma başlama kararı aldığımızda hayallerimizin peşinden gittik ve vizyon projemiz olan Terma City ile başarımızı taçlandırdık. Önce hayal etmek gerekiyor sonra arkasından başarı geliyor. Bu gece hayallerini peşinden giden tüm başarmış dostlarımızı tebrik ediyorum."

Şehre değer katan yönetici ödülü Ahmet Misbah Demircan'a, İstanbul'a değer katan yönetici ödülü Bedrettin Dalan'a takdim edildi. Nursel Köse en iyi kadın karakter oyuncu ödülünü, Çağla Şıkel yılın en iyi sabah program sunucusu ödülünü aldı. Ayrıca; Nilgün Belgün, Şevval Sam, Müjdat Gezen, Mesut Yar, Caner Cindoruk ve Haldun Dormen gibi isimler de ödül aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0