banner102

Samsun Barosu Yeni Yönetimi Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Yeni seçilen Samsun Barosu Başkanı Avukat Kerami Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.Samsun Barosu Başkanı Avukat Kerami Gürbüz, 2 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilen...

Samsun Barosu Yeni Yönetimi Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti
Yeni seçilen Samsun Barosu Başkanı Avukat Kerami Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Samsun Barosu Başkanı Avukat Kerami Gürbüz, 2 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul sonunda oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Başkan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Samsun Barosu Başkanı Avukat Kerami Gürbüz, baronun yaptığı çalışmalar hakkında Başkan Yılmaz’a bilgi sundu.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Yeni yönetimin Samsun için en iyi şekilde hizmet vereceğine inancım tam. Çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olan baromuzun daha önce de olduğu gibi Samsunumuza çok önemli katkılar sunacağını biliyorum. Bu vesile ile yeni yönetimi kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0