Samsun 20 Dereceyi Gördü

Samsun’da okulların sömestr tatiline girmesi ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine seyretmesi en çok çocukların yüzünü güldürdü.

Samsun 20 Dereceyi Gördü
banner98
Samsun’da okulların sömestr tatiline girmesi ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine seyretmesi en çok çocukların yüzünü güldürdü.
Hava sıcaklığının Samsun’da, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından 20 derece olarak ölçülmesi ‘yalancı baharı’ akıllara getirdi. Ocak ayında sıcaklığın hissedilir derecede artması ve okulların da tatile girmesi ise en çok çocukları sevindirdi. Karnelerini alan öğrenciler, anne ve babaları ile birlikte soluğu parklarda ve sahillerde aldı.

ORTA KARADENİZ’DE HAVA TAHMİNİ


Samsun’da, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgenin Pazar akşam saatlerinden itibaren batı kesimlerden başlayarak, Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisine gireceği, 24 Ocak 2015 Cumartesi akşam saatlerinden itibaren Kastamonu ve Çorum çevrelerinin yağışlı geçeceği, diğer kesimlerin parçalı, çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur, Kastamonu’nun iç ve yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve hafif kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. 25 Ocak 2015 Pazar Kastamonu güneydoğusu, Amasya’nın batısı ve Çorum il genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kastamonu’nun iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve hafif kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.
Pazartesi günü itibariyle Kastamonu doğusu ve bölge geneli yağışlı geçeceğini uyaran yetkililer, 27 Ocak 2015 Salı günü bölge geneli parçalı çok bulutlu, 28 Ocak 2015 Çarşamba bölge geneli yağışlı, yağışların Kastamonu iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve hafif kar yağışı şeklinde diğer kesimlerde yağmur şeklinde, 29 Ocak 2015 Perşembe ve Cuma günü Samsun, Kastamonu doğusu, Amasya batısı, Çorum il genelinde yağış, devam edeceği belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0