'SAHNEDE SÜRPRİZE GEREK YOK'

Türkiye’nin en büyük gençlik ve kış festivali 'Selfy Whitefest 2018' de Serkan Kaya rüzgarı esti. Unitravel ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Selfy Whitefest 2018'de sahne alan Serkan Kaya, muhteşem sahne şovu ve şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

'SAHNEDE SÜRPRİZE GEREK YOK'
banner98
 Mekan Dolarmı Diye Kaygılanıyordum


İlk günden itibaren kendi sahnesi rezervasyonların tamamlandığını öğrendiğini söyleyen Serkan Kaya “ Son yıllarda artık bunu çok yaşamaya başladık yer kalmıyor konserlerde. Önceden de mekanımız dolar mı diye kaygılanıyordum. Ama çok emek verdik bunun için kişiliğimizi, adamlığımızı sevmeleri de etken buna. Kendimi eğittim şarkılardan sonra sıcak diyaloglar konuşmaların etkisi olduğunu düşünüyorum. Beni aileden biri gibi kabul ediyorlar. Bana abi demeleri çok hoşuma gidiyor” dedi.


Sahnede Sürprize Gerek Yok


Bu hafta Bostancı Gösteri Merkezinde vereceği konser için çok fazla sürprize yer vermeyeceğini söyleyen Serkan Kaya “Çok fazla sürprize, sahne süslemelerine de girmedik çünkü insanlar bizim sesimizi dinlemeye geliyorlar. Şarkılarımı dinlemeye beni dinlemeye geliyor bu yüzden çok özel bir şey de yapmıyorum. İstanbul’a ilk geldiğimde Ajda Pekkan’a vokal yapmıştım bir gün burada tek başıma çıkarmıyım diyordum bu yıl 3. Konserimi vereceğim” dedi.


Beyaz Çorap Modası


Sahnede sürekli neden siyah giyinmeyi tercih ediyorsunuz sorusuna Serkan Kaya “ Ben hep siyahı ve beyazı sevmişimdir. Siyah sahnede güzel duruyor ondan seviyorum. Ayrıca eskiden ben hep beyaz çorap giyerdim. Bunun önemi de onu giyen erkek ayakkabılarını çıkarınca çorap lekesizse o adam temizdir titizdir. Eskiden böyle bir moda vardı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0