Sağıroğlu Orman Ürünleri’nden Doğayla İle Dost Ahşap Pencere

Kayseri’de tüm ahşap yapı ürünlerini üretme kabiliyetine sahip Sağıroğlu Orman Ürünleri, ahşap pencere alanında tamamen doğal malzemeden üretilen ‘Woodsa’ ile açılım yapmayı planlıyor.Sağıroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet...

Sağıroğlu Orman Ürünleri’nden Doğayla İle Dost Ahşap Pencere
banner98
Kayseri’de tüm ahşap yapı ürünlerini üretme kabiliyetine sahip Sağıroğlu Orman Ürünleri, ahşap pencere alanında tamamen doğal malzemeden üretilen ‘Woodsa’ ile açılım yapmayı planlıyor.
Sağıroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sağıroğlu, firmayla ilgili bilgi vererek, “Yüz yılı aşkın süredir orman ürünleri ticareti ile uğraşan Sağıroğlugil ailesinin kurmuş olduğu Sağıroğlu Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. 2010 yılında grup şirketlerimize katıldı. Sağıroğlu Grup olarak ayrıca inşaat, otomotiv, enerji, sigortacılık, eğitim ve sağlık sektörlerinde de faaliyet gösteriyoruz. Ahşap pencere alanında ‘Woodsa’ markamıza odaklandık. Ahşap lamine penceremiz tamamen doğal malzemeden üretilmekte olup PVC ve diğer ürünlerle üretilen pencerelere kıyasla hem daha sağlıklı, daha estetik hem de çok daha uzun ömürlü. En az 5-6 yıl hiçbir bakım gerektirmez. Bu alanda bilinirliğimizi artırmak için yurt içi ve yurt dışında çalışmalar yürütüyoruz. Üretimin her aşamasında doğayı önemseyen çevreci bir şirketiz” dedi.
Ahşap yapı ürünleri konusunda özellikle pencere alanına yoğunlaştıklarını ve markalarının bilinirlik çalışmaları ile ilgili bir takım faaliyetler yürüttüklerini ifade eden Sağıroğlu, “Güçlü bir makine parkına sahibiz. El değmeden pencere üretimi yapıyoruz. Ağaçlarımızı kendimiz ithal ediyoruz. Üretim alanımızda işin bilimsel kısmını üniversitelerden aldığımız desteklerle geliştirmekteyiz. Yıllık 9 bin metreküp keresteyi işleyip farklı orman ürünlerine dönüştürüyoruz. Sektörde az işletmede bulunan ‘TSE Yapı Mamulleri ve Yapı Elemanları Yangın ve Rüzgara Karşı Davranış Sınıflandırma Belgesine’ de sahibiz. Alman DIN Normuna uygun 56,68,78 ve 90 mm kesitlerinde pencereler üretiyoruz. Aynı kesitlerin alüminyum giydirmeli modellerini de üretmekteyiz” diye konuştu.
İhracat pazarlarını artırmak istediklerini ve hedeflerinin üretimin yüzde 50’lik kısmını ihracatla değerlendirmek olduğunu söyleyen Sağıroğlu, “İhracatta Körfez ülkeleri başta olmak üzere Fransa, Almanya, İsviçre, Rusya, Kazakistan gibi pazarlarda etkin olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0