banner102

Rize’den Muş’un Varto İlçesine Kardeş Eli

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden bir grup öğrenci anlamlı bir projeye imza attı.Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Öğr. Gör. Osman Albayrak koordinatörlüğünde yürütülen “Yalnız Değilsiniz”...

Rize’den Muş’un Varto İlçesine Kardeş Eli
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden bir grup öğrenci anlamlı bir projeye imza attı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Öğr. Gör. Osman Albayrak koordinatörlüğünde yürütülen “Yalnız Değilsiniz” adlı proje çerçevesinde Rize merkezdeki Doğuşçay ve Kurtuluş İlköğretim okulları ile Muş’un Varto İlçesi Akçatepe Köyü ilkokulu kardeş okul ilan edildi. Rize’deki okullarda yürütülen faaliyet çerçevesinde toplanan kitap, kırtasiye, oyuncak ve giysi türü malzemeler , daha önce Çayeli’ndeki Eğitim Fakültesi’nden mezun olan ve halen Muş’un Varto ilçesi Akçatepe Köyü Köyü’nde görev yapan Kübranur Yaşar isimli öğretmene gönderildi. Gönderilen yardımlar Akçatepe ve diğer köylerdeki öğrencilere dağıtıldı.
Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Osman Albayrak yaptığı açıklamada, yürütülen projenin eğitim fakültelerinin programlarında yer alan Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında hazırlandığını ve fakülte olarak her yıl buna benzer onlarca sosyal içerikli projelere imza attıklarını belirtti. Albayrak “ ‘Yalnız Değilsiniz’ adlı projenin amacı, hem okulumuzdan mezun olan öğretmenlerimizin gittikleri yerlerde yalnız olmadıklarını hissettirmek hem de Rize’deki çocuklarımız ile doğuda eğitim gören çocuklar arasındaki duygusal bağın güçlenmesine hizmet etmektir. Büyük oranda da amacımıza ulaştık” dedi.
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0