Re’sen Emekliler Derneği Genel Başkanı İstifa Etti

Re’sen Emekliler Derneği Genel Başkanı Servet Kahramaner, 5 yılı aşkın bir süredir yürüttüğü görevinden, 25. Dönem Merkez Parti Eskişehir Milletvekilliği adaylığı kesinleşince istifa ettiğini açıkladı.Görev yaptığı süre zarfında...

Re’sen Emekliler Derneği Genel Başkanı İstifa Etti
banner98
Re’sen Emekliler Derneği Genel Başkanı Servet Kahramaner, 5 yılı aşkın bir süredir yürüttüğü görevinden, 25. Dönem Merkez Parti Eskişehir Milletvekilliği adaylığı kesinleşince istifa ettiğini açıkladı.
Görev yaptığı süre zarfında desteklerini esirgemeyen dava arkadaşları ve yönetim kurulunda görev alanlar olmak üzere tüm üyelerine teşekkür eden Kahramaner, bunun bir veda değil, haklı mücadelelerinin daha etkin kılınacağı bir başlangıç olduğunu ifade etti. Bugüne kadar Re’ sen Emekli askerlerin, uzman jandarma, uzman erbaş ve askeri öğrencilerin mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde vermiş oldukları mücadeleyi anlatan Kahramaner, mücadeleyi daha etkin bir şekilde sürdüreceğini belirtti. Kahramaner, yaptığı açıklamada, “Bunun yanında emekli astsubaylarımız ve emekli uzman jandarmalarımızın yıllardır çözülemeyen intibak, makam tazminatı, emekli maaşları ve özlük haklarının iyileştirilmesi konularının sıkı takipçisi olacağımı bilmenizi isterim” diye belirtti.
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0