banner102

Rehinelerin Yakınları Sevince Boğuldu

IŞİD’in 101 gün sonra serbest bıraktığı 49 rehinenin yakınları sevince boğuldu.İŞİD’in elinde rehin tutulduktan 100 gün sonra serbest bırakılan Türkiye’nin Musul Konsolosluğu personelinden Nermin Taşdelen Yıldız’ın ağabeyi,...

Rehinelerin Yakınları Sevince Boğuldu
IŞİD’in 101 gün sonra serbest bıraktığı 49 rehinenin yakınları sevince boğuldu.
İŞİD’in elinde rehin tutulduktan 100 gün sonra serbest bırakılan Türkiye’nin Musul Konsolosluğu personelinden Nermin Taşdelen Yıldız’ın ağabeyi, Hakan Yıldız’ın eniştesi ve 1 yaşındaki Kuzey Deniz’in de dayısı olan Muammer Taşdelen, yakınlarını karşılamak için İstanbul’a gitti. Çanakkale Feribot İskelesi’nde gazetecilerin sorularını cevaplayan Taşdelen, yakınlarını çok özlediğini belirterek, “Şu an Ankara’ya getiriyorlarmış. İstanbul ya da Çorlu’da yakınlarımı karşılayacağım. Televizyonlarda bugün uçağa bindirilirken gördüm. İyi görünüyorlardı. Hele bir kucaklaşalım, sarılalım, ondan sonra sağlık durumlarını da anlayacağız zaten. Kucaklaşmadan, koklaşmadan hiçbir şey bilmiyorum. Çok özledim. 100 gün oldu. Kokularını özledim. Nefeslerini özledim. Seslerini özledim” dedi.
Muammer Taşdelen, bu işin burada bitmediğini belirterek, “Rehinelerin gelmesi gerçekten çok güzel. Bizi sevindirdi ama bu iş burada kapanmadı. Her şeyden önce bunun hesabını birileri vermeli. O 49 kişi orada niye terk edildi? Niye rehin bırakıldı? Onun hesabı daha verilmedi. Kimse bunun açıklamasını yapmadı. Orada tehdit varken 49 kişinin orada bırakılması zaten başlı başına bir hattaydı. Birileri bunun üzerine zafer çığlığı atmasın. Biz her şeyden önce gerçekten seviniyoruz” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2014, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0