RECEP ALTEPE: “SEÇİMLERDE TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNE ÇIKTIK”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe, 30 Mart seçimlerinde halkın hizmetlere oylarıyla cevap verdiğini belirterek, “Bursa olarak da Türkiye ortalamasının üzerine çıktık. Bunu bekliyorduk.

RECEP ALTEPE: “SEÇİMLERDE TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNE ÇIKTIK”
banner98
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe, 30 Mart seçimlerinde halkın hizmetlere oylarıyla cevap verdiğini belirterek, “Bursa olarak da Türkiye ortalamasının üzerine çıktık. Bunu bekliyorduk. Bundan sonra da Bursa konuşulacak” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe, seçim sonuçlarıyla halkın kararının ortaya çıktığını belirterek, “Artık bu seçim sürecinde yaptığımız çalışmaları halkımız değerlendirdi. Sunduğumuz projelerle halkımızın karşısına çıktık. Rakiplerimizle onlar da kendi proje ve tezlerini savundular. Sonuçta halka sunuldu. Halkın iradesi karar verdi. Bu iradeyi sandıklarda görüyoruz. İnşallah yeni dönem başlıyor. Bursa ve hemşehrilerimiz için hayırlı olsun” dedi.
"17 İLÇEDEN 15'İ AK PARTİ"
“Bizim hedefimiz, geçen seçimde 20 fark vardı, bu seçimde 25 fark hedefindeydik. Onu yakalayacağız” diyen Altepe, Bursa’da büyükşehir başkanı olarak ikinci defa görev yapmanın büyük bir onur olduğunu dile getirdi. Bunun karşılığını hizmetlerle cevap vereceklerini dile getiren Altepe, “Geçen dönem Bursa konuşuldu. Şimdi bu icraatların üzerine daha dolu dolu verimli bir dönem olacak. Kazanan Bursa olacak. İlçelerde 17 ilçeden 13'ünü almıştık. Şimdi 15'ini kazanıyoruz. Bizim açımızdan büyük başarı. Merkez ilçeler, büyük ilçeler var. Büyük bir fark var. En güzel sonucu da bu dönemde almış oluyoruz” diye konuştu.
"BUNDAN SONRA DA BURSA KONUŞULACAK"
Büyükşehir Belediyesi olarak icraatın içinde olduklarını kaydeden Altepe, “Yeni dönem başlıyor. 17 ilçe ile bütünşehir. Bütün ilçelerde faaliyetlerimiz var. Köylerimizde bizden taleplere cevap veriyorduk. Hazır olan sistemimiz, kadromuz var. Bu konuda hazırlıklıyız. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda ikinci dönemimiz, bu konudaki deneyimimiz Bursa için şans olacak. Bursa için büyük düşüncelerimiz, hedeflerimiz var. Bursa'nın dünya, marka kent olması, turizm, tarım, teknoloji şehri olması için çalışacağız. Türkiye'de beklenen pozitif sonuçlar alındı. Urfa, Balıkesir, Antalya gibi illerde oldukça güzel sonuçlar geliyor. Bursa olarak da Türkiye ortalamasının üzerine çıktık. Bunu bekliyorduk. Bursa iyi bir performans gösterdi. Türkiye'de belediyecilikte en çok sözü edilen işleri yaptık. Bursa'nın güzel bir imajı var. Daha da artarak devam edecek. Bundan sonra da Bursa konuşulacak” dedi.
Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2014, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0