banner102

Peygamber sevdası gece yarısı kuyruk oluşturdu

Kadir Gecesi’nde Malatya’da Hz. Muhammed’in Hırka-i Şerif’i ziyarete açıldı. Hırka-i Şerif’i görmek isteyenler, Tahtalı Minare Camii önünde uzun kuyruklar oluşturdu.Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde Malatya’da Hırka-i...

Peygamber sevdası gece yarısı kuyruk oluşturdu
Kadir Gecesi’nde Malatya’da Hz. Muhammed’in Hırka-i Şerif’i ziyarete açıldı. Hırka-i Şerif’i görmek isteyenler, Tahtalı Minare Camii önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde Malatya’da Hırka-i Şerif izdihamı yaşandı. 1876 yılında Tahtalı Minare Camisi’ne emanet edilen Hırka-i Şerif her yıl Ramazan ayında ziyarete açılıyor. Kadir Gecesi’nde peygamber sevdalılarının ziyaretine açılan kutsal emaneti görmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.
238 yıllık tarihi Tahtalı Minare Camisi’nde kılınan teravih namazı sonrasında cami avlusunda kutsal emanet ziyarete açıldı. Gece yarısı ziyarete açılan Hırka-i Şerif’i görmek isteyen vatandaşlar dualar ile birlikte Hz. Muhammed’ten kalan kutsal emaneti görmenin heyecanını yaşadılar. Kimi vatandaşlar ziyaret sırasında dua ederken kimi vatandaşlar da cep telefonları ile Hırka-i Şerif’in resmini çekti.
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2016, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0