Perşembe Kent Meydanına Kavuştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Perşembe Kent Meydanı, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleşen açılışla birlikte hizmete girdi.Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 3 aylık...

Perşembe Kent Meydanına Kavuştu
banner98
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Perşembe Kent Meydanı, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleşen açılışla birlikte hizmete girdi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 3 aylık bir sürede çalışmaları tamamlanan Perşembe Kent Meydanı’n açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Ordu’da bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Milletvekili Adayları Oktay Çanak, A. Nilgün Tomakin, Şakir Çoban, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Perşembe Kent Meydanı’nın açılış konuşmasını yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kent meydanının herkese hayırlı olmasını diledi. Bazı ilçeleri meydana kavuşturduklarını ifade eden Yılmaz, ilerleyen dönemlerde birçok ilçeyi daha kent meydanına kavuşturacaklarını belirtti.
KURTULMUŞ: "ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR"
875 bin TL’ye inşa edilen ve Perşembe Belediyesi’ni de içene alan Kent Meydanı’nın açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bir hizmetin açılışında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Şehri gösteren en önemli unsurun meydanlar olduğuna dikkat çeken Kurtulmuş, "Atalarımızın bir lafı vardır. Aslan yattığı yerden belli olur. Bir şehri gösteren meydanlarıdır, caddeleridir, sokaklarıdır. Bir birleri ile alışverişte, düğünlerde ve cenazelerde bir arada oldukları şehirlerin ana damarları olan meydanlarıdır. Kadim medeniyetimizin en önemli özelliklerinden bir tanesi şehirleri güzel meydanlar etrafından örmüş olmasıdır" dedi.
Düzenlen açılış töreni kurdele kesilmesinin ardından sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0