Pazarcılar Yerlerini Beğenmedi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, yeni yapılacak pazar yeri projesi sebebiyle Cumartesi Pazarı’nın şehir içine alınması esnaf tarafından protesto edildi.İlçede cumartesi günleri kurulan ve bölgenin en büyük pazarı olan Cumartesi Pazarı’nın...

Pazarcılar Yerlerini Beğenmedi
banner98
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, yeni yapılacak pazar yeri projesi sebebiyle Cumartesi Pazarı’nın şehir içine alınması esnaf tarafından protesto edildi.
İlçede cumartesi günleri kurulan ve bölgenin en büyük pazarı olan Cumartesi Pazarı’nın İhsaniye ve Günaydın mahallelerinde kurulacak olması pazarcıları kızdırdı. Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası’na bağlı pazarcı esnafı, bugün tezgah açmadı. Pazar yeri olarak belirlenen sokakların kendilerinin ihtiyaçlarına cevap vermediğini savunan esnaflar, Fatih Caddesi üzerinde düzenleme yapılarak kendilerine yer verilmesini istedi.
Pazarcılar, "Biz karar aldık, belediye başkanı bizim kararımızı dinlemiyor. Bu caddeler bize yetmez. Bundan sonra Cumartesi Pazarı’na çıkmayacağız. Sadece 3-5 çaycı istiyor. Halk ve çarşı esnafı da istemiyor" diye konuştu.
Pazar yerinde tezgah açılmadığını gören bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları ise, "Haklarını arasınlar" diyerek destek verdi.
Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0