Oyunculuk Aşkıyla Sokağında Yattığı Şehire Gidiyor

8 yaşından bu yana tiyatroyla uğraşan İzmirli Çağrı Öztürk, tüm engellere rağmen oyunculuğu bırakmadı. Mesleğini sürdürmek için İstanbul’da sokakta bile yatan genç oyuncu, “Bu işin merkezi İstanbul’da olduğu için genelde İzmirli...

Oyunculuk Aşkıyla Sokağında Yattığı Şehire Gidiyor
banner98
8 yaşından bu yana tiyatroyla uğraşan İzmirli Çağrı Öztürk, tüm engellere rağmen oyunculuğu bırakmadı. Mesleğini sürdürmek için İstanbul’da sokakta bile yatan genç oyuncu, “Bu işin merkezi İstanbul’da olduğu için genelde İzmirli oyuncular için ön ayak olunmuyor. Bu yüzden bundan sonra hayatımı İstanbul’da devam ettireceğim. Önümüzdeki sezon hızlı geçecek gibi duruyor” dedi.
İzmir’de 8 yaşından bu yana tiyatro ile uğraşan 26 yaşındaki Çağrı Öztürk’e, önce oyuncu memur olması için nasihat verildi ancak o yılmadı, konservatuvar sınavlarına girdi. Sınavı kazanmasına rağmen maddi imkansızlıklar nedeniyle okula gidemeyen Öztürk, alaylı olarak mesleğini sürdürdü. İzmir’deki ekibiyle Tiyatro Melodram isminde tiyatro kuran Öztürk, bir yandan dizilerde oynuyor, bir yandan da sinema filmlerinde yer alıyor. Sosyal sorumluluk gereği kamu spotu da hazırlayan Öztürk, İzmir’in sanattaki dezavantajı nedeniyle İstanbul’a taşınacağını belirterek, “İzmirli oyuncu olduğunda ilk soruları ‘İzmir’de mi yaşıyor, İstanbul’da mı?’ oluyor. Bu işin merkezi İstanbul’da olduğu için genelde İzmirli oyuncular için ön ayak olunmuyor. Mecburen bu zinciri kırıp öyle devam ediyoruz. Bu yüzden bundan sonra hayatımı İstanbul’da devam ettireceğim. Ağustos ve Eylül aylarında iki sinema filmim var. Dizi projeleri ve tiyatro projelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki sezon hızlı geçecek gibi duruyor” diye konuştu.

“TİYATRO AŞKI DOĞUŞTAN GELİYOR”

Geçmişten bugüne çok zorlandığı dönemler olduğunu kaydeden Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul’da zor günler geçirdim. Sokakta kaldığım günler de oldu, sahneden zorla inmek zorunda kaldığımız günler de oldu. İstanbul’a ilk gittiğimde çok yalnız kaldım. Kimse kol kanat germedi. Sıfırdan bir hayat kurmaya çalıştım. Tiyatro aşkı bende doğuştan geliyor. Pek çok ailede olduğu gibi benim ailem de oyunculuğa çok sıcak bakmıyordu ama ben işime hep devam ettim. Tiyatro aşkı ölünceye kadar da devam edecektir.”
Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0