Ölümüne Yolculuk

Adana’da bisikletli bir çocuğun bulvarda seyir halindeki bir motosiklete tutunarak yolculuk yapması, görenleri hayrete düşürdü.Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı’nda bisiklet süren bir çocuğun ölümüne yolculuk...

Ölümüne Yolculuk
banner98
Adana’da bisikletli bir çocuğun bulvarda seyir halindeki bir motosiklete tutunarak yolculuk yapması, görenleri hayrete düşürdü.
Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı’nda bisiklet süren bir çocuğun ölümüne yolculuk yapması herkesin dikkatini çekti. Çocuk, sürücülerin şaşkın bakışları arasında önünde giden ve üzerinde iki kişinin bulunduğu motosikletin arkasından tuttu. Onlarca aracın geçtiği bulvarda tehlikeye aldırmayan çocuk, uzun süre motosiklete tutunarak yoluna devam etti. Ancak Dilberler Sekisi mevkiine gelindiğinde motosiklet virajı dönerken çocuk bisikletiyle birlikte savrulma tehlikesi geçirdi. Çocuk güçlükle bir eliyle bisikletin direksiyonundan tutarken, bir eliyle de motosiklete sıkı sıkı tutunarak savrulmaktan son anda kurtuldu. Çocuk kaza tehlikesi atlatmasına rağmen motosikletten tutunarak yolculuk yapmaya devam etti.
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0