banner101

Motor Tutkunlarından Terör Protestosu

Nevşehir’de bir grup motosiklet tutkunu Türkiye’de son günlerde artan terör olaylarını protesto etti.Türkiye’de son günlerde artan terör olayları sonrasında Nevşehir’de motosiklet tutkunları terör eylemi yaptı. Nevşehir Esnaf Konağı’nda...

Motor Tutkunlarından Terör Protestosu
Nevşehir’de bir grup motosiklet tutkunu Türkiye’de son günlerde artan terör olaylarını protesto etti.
Türkiye’de son günlerde artan terör olayları sonrasında Nevşehir’de motosiklet tutkunları terör eylemi yaptı. Nevşehir Esnaf Konağı’nda Kayseri, Niğde, Nevşehir ve bazı ilçelerden gelen motosiklet tutkunları, Türk bayrakları ile birlikte şehir merkezinde tur attılar.
Terör eyleminde konuşan Fatih Kadıoğlu isimli vatandaş, "Bizlerin herhangi bir kulübü bulunmamaktadır. Ama motorcu arkadaşlarla hep birlikte bir gönül birliği içerisindeyiz. Bugün burada şehitlerimiz için yapmış olduğumuz gezi eylemimiz için Nevşehir ve ilçelerinden gelen, Kayseri’den gelen motorcu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Amacımız bir Türk vatandaşı olarak, motorcu camiası olarak ülkemizde yaşanan bu terör olaylarına, PKK’nın gerçekleştirmiş olduğu olaylara duyarsız olmadığımızı, buna mütekabil sessizliğimizin de acizliğimizden değil devlet büyüklerimize olan saygımızdan olduğunu bir nebze göstermek için bu çocuk katili, vatan haini, kan düşmanı PKK’yı protesto etmek için böyle bir şey gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz protesto eylemine de 70 kadar motosikletli arkadaşımız katıldı" diye konuştu.
Çevredeki vatandaşların da alkışlarıyla eşlik ettikleri terör eylemi Nevşehir Şehitler Parkı’nda, şehitlerimize edilen dualar ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0