banner101

Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri Sahiplerini Buldu

Mevlana Hoşgörü Barış Kültür Ve Sanat Derneği Tarafından organize edilen ‘Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede, ’Yılın Siyasetçisi’ ödülünü TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan...

Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri Sahiplerini Buldu
Mevlana Hoşgörü Barış Kültür Ve Sanat Derneği Tarafından organize edilen ‘Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede, ’Yılın Siyasetçisi’ ödülünü TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu aldı.
Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül töreninin açılışında konuşan Mevlana Hoşgörü, Barış, Kültür Ve Sanat Derneği Başkanı Volkan Çakır, 5 yıldır Vizyon, Hoşgörü ve Barış adı altında düzenledikleri ödül törenini Mevlana Hoşgörü, Barış, Kültür ve Sanat Derneği olarak çevirdiklerini belirterek, "Biz burada 40 iş adamı, aramızda akademisyenler ve sanatçılar da var, 40 tane Konya için atan yürek diyorum ben onlara, birleştik bu derneği kurduk. Yıllardır dile getirdiğimiz bir şey vardı. Dünya üzerindeki ödül törenleri hakkında birçok şey yazılıp çiziliyor. Bizim temelimiz, tarihimiz gerçekten bu ödül törenini yapabilmek için zengin bir altyapıya sahibiz. Bu yıl Türkiye’nin yerel ve ulusal markalarını ödüllendireceğiz. Bunun adına Vizyon Başarı ödülleri dedik. Sanatçı dostlarımız burada. Hoşgörünün elçileri onlar, Mevlana Kültür ve Sanat Ödülleri’ni vereceğiz. Bugün gerçekten Konya’ya ve Mevlana’ya yakışır bir iş yapmak istiyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından ‘Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri’ tek tek sahiplerine takdim edildi. Ödüller verilirken ünlü sanatçılar da sevilen şarkılarını ve türkülerini seslendirerek geceye katılan misafirlere keyifli anlar yaşattı. TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Burhan Kuzu’nun ’Yılın Siyasetçisi’ ödülünü aldığı gecede ödül alan bazı isimler ise şu şekilde oldu:
"Mevlana Kültür Ve Sanat Ödülleri dalında Ömür Boyu Meslek Onur Ödülü Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe, Nuri Alço, Harun Kolçak, Erol Büyükburç. Yılın En İyi Erkek Sinema Oyuncusu Şevket Çoruh. Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Cansu Tosun. Yılın En İyi Komedi Oyuncusu, Cengiz Bozkurt. Yılın En İyi Radyo Programcısı Bedirhan Gökçe. Yılın En İyi Yönetmeni Orhan Oğuz. Yılın En İyi Müzik Grubu Erhan Güleryüz. Mevlana Hoşgörü Ve Barış Ödülleri dalında Yılın İş adamı Recep Konuk. Yılın En iyi Magazin Programı Oya Aydoğan. Yılın Lezzet Markası CEMO."
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0