banner101

Memur-sen Ve Eğitim-bir-sen Genel Başkanı Ali Yalçın:

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,“Memur-Sen ailesi olarak çözüm sürecinin destekçilerinden elini taşın altına koyan vücudunu yüreğini taşın altına koyan kuruluşlardan birisiyiz” dedi.Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi...

Memur-sen Ve Eğitim-bir-sen Genel Başkanı Ali Yalçın:
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,
“Memur-Sen ailesi olarak çözüm sürecinin destekçilerinden elini taşın altına koyan vücudunu yüreğini taşın altına koyan kuruluşlardan birisiyiz” dedi.
Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısına Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim -Bir-Sen üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yaptığı konuşmada, çözüm sürecine değinerek, Türkiye’de kardeşlik iklimini yeniden tesis etme anlamında çözüm sürecinin son derece önemli olduğunu söyledi. “Memur-Sen ailesi olarak çözüm sürecinin destekçilerinden elini taşın altına koyan vücudunu yüreğini taşın altına koyan kuruluşlardan birisiyiz” diyen Yalçın, 7 Haziran genel seçimlerinden sonra Türkiye’nin önünde çok önemli iki hususun olduğunu belirterek, “Biri yeni anayasanın yapılabilmesi diğeri de çözüm sürecinin başarıya ulaştırılabilmesi. O yüzden 7 Haziran seçimleri bizim gibi Türkiye’de kamu çalışanlarının 850 binini bünyesinde bulunduran Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü ve en büyük konfederasyonu olan bir kuruluş için sadece ve sadece seçimlerden sonra başlayacak olan üçüncü dönem toplu iş sözleşme için muhatabımızı belirleme süreci değildir. 7 Haziran birçok şeyi ifade ediyor Türkiye normalleşmesini ve istikrarını devam ettirebilmelidir. Bunu devam ettirebildiği müddetçe Türkiye asli misyonuna dönebilecek ve yeniden kadim kültürün kadim medeniyetinin misyonunu omuzlayabilecek” dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0