banner101

Mehmet Şimşek ve Recep Akdağ terör saldırısının yaşandığı Gaziantep’te

Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatı üzerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül patlamanın yaşandığı Gaziantep’e geldi.Gaziantep’te yaşanan terör saldırısının...

Mehmet Şimşek ve Recep Akdağ terör saldırısının yaşandığı Gaziantep’te
Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatı üzerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül patlamanın yaşandığı Gaziantep’e geldi.
Gaziantep’te yaşanan terör saldırısının ardından Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatı üzerine Gaziantep’e gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Genel Sekreter Gül havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mehmet Şimşek, "Terör saldırısını lanetliyorum. Bulunduğu coğrafyaya rağmen birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğu Gaziantep hedef seçildi. Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden biridir" dedi. Şimşek, saldırıyı düzenleyen örgüt konusunda ise ilgili birimlerin araştırmayı sürdürdüğünü söyledi.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise, sosyal medyada yer alan kan ihtiyacı olduğu konusunun doğru olmadığını söyledi. Akdağ, "Kan ihtiyacımız yok. İhtiyaç olsa, Kızılay’a ya da Sağlık Bakanının ifadelerine kulak verilmeli. Bunun dışındaki talep ve isteklerin herhangi bir anlamı yok. Aksine hastane çalışanlarının işleri aksatılıyor" dedi.
Ak Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ise, "Tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu acı hepimizin acısı. Milletçe, devletçe bu acıların yaralarını saracağız. Tüm devletimize, gazi şehrimize başsağlığı diliyorum" diye konuştu.
Açıklamanın ardından Şimşek ve beraberindekiler havalimanından ayrılarak, son durum hakkında bilgi almak amacıyla Gaziantep Valiliği’ne doğru yola çıktı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0