Masa Tablası

Malumdur ki, masa tablası masanın en önemli detayıdır. Özellikle ahşaptan yapılan masa tablaları, parmak eklemi anlamına gelen birbirine geçmeli Finger Joint tekniğiyle birleştirilmektedir. Tek katlı, çift katlı ve üç katlı olarak masif paneller birleştirilmektedir. Bu teknik dayanıklılığı arttırmaktadır. Elde edilen sağlam masif panel, istenilen ebatlarda kesilerek aynı ağaç cinsinden çerçeveyle çevrilir ya da düz bir şekilde üretime verilir.

Masa Tablası
banner98

Köknar, meşe, kayın gibi ağaçlardan üretilmektedir. Yuvarlak, kare, dikdörtgen şeklinde; metal ve ahşap ayaklı çeşitleri vardır. İsteğe göre renkli ve sadece ağaç görünümüyle kullanılmaktadır. Belli periyotlarla bakımı yapıldığı sürece uzun yıllar kullanım garantisi vermektedir. Ahşap masa tablası yaygın olarak pek çok yerde kullanılmaktadır.

Ahşap Masa Tablası Kullanım Alanları

Kullanıldığı alana şık bir görünüm veren ahşap masa tablası, iç ve dış mekânlarda renklendirilmiş ya da orijinal rengiyle kullanılmaktadır. Ev, ofis, cafe, restoranlarda, toplantı salonu masası olarak şirketlerde kullanılmaktadır. İstenen ebatlarda üretimi yapılmaktadır. Kullanıldığı alanlara seçkin ve samimi bir hava veren, çok talep edilen ayrıcalıklı bir üründür. https://salkimorman.com.tr/masa-tablasi.htm sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2020, 15:28

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0