L’Occitane Shea’nın gücünü bebek cildine taşıyor...

Bir annenin bebeğine olan sevgisinin benzeri bir sevgi daha yoktur. Saf, derinden ve koşulsuz; evrendeki en güçlü duygu.

L’Occitane Shea’nın gücünü bebek cildine taşıyor...
banner98

Bebeğinizle geçirdiğiniz zamanlar en özel anlardır. Gıdıklamalar, kıkırdamalar, sarılmalar, gülücükler ya da meraklı bakışlar. Kalbinizi eriten, bir ömür boyu sevgiyle anılacak anlar. Anne ve çocuk arasındaki bağ, duygusal olduğu kadar fiziksel de. Her şey duyularla alakalı. Özellikle de dokunma hissi.. Bebeğinizin doğduğu andan itibaren başlayan bir ten teması.

Bebeklerin her zaman ekstra bakıma ihtiyacı var
Bebeklerin cildi yetişkinlere göre çok farklıdır. Özellikle yeni doğmuş bebeklerin epidermisi normal bir bireye göre yüzde 30 daha incedir. Daha az melanin üretimi, UV ışınlarına karşı daha hassas olmalarına neden olur. Bebeklerin cildi daha geçirgen ve savunmasızdır. Bu yüzden L’Occitane bebek ürünlerinde Shea Yağı’nı kullanıyor. Nedeni; yüksek oranda besleyici yağlar içermesi, nem bariyerini yükselten omega 6 ve 9 içermesi ve yüksek lipit sağlaması. Koruyucu özellikte olan ve ayrıştırılamaz maddeler bakımından zengin olan Shea aynı zamanda inanılmaz derecede ince yapıdadır. Aynı bebeklerin cildi gibi...

Shea Bebek serisine karşı koyabilmek adeta imkansız!
Yumuşacık ve Rahatlamış Bir Cilt İçin:

Shea Baby - LOVELY & GENTLE MOISTURIZING MILK (Güzel ve nazik nemlendiren krem)
Bu ekstra yumuşak losyon cildi nemlendirir ve besler. Cildin doğal nemini korurken, aynı zamanda nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Yüzde 95 oranında doğal olarak elde edilen içeriklerle formüle edilmiştir. Cildi nemlendirmeye yardımcı olan Shea yağı ve nem içeren ajanlar sayesinde cilt daha yumuşak ve nemlendirilmiş hisseder. Pompası ile tek elle bile rahatlıkla kullanım için uygundur. Pombanın üzerindeki sarı buton ileShea baby Foaming Cream’den rahatlıkla ayırt edebilirsiniz.

Fiyat: Shea Baby Moisturizing Milk 300 ml- 165 TL

Shea Baby - CUDDLES & BUBBLES FOAMING CREAM-( Anne kucaklaması gibi baloncuklu köpürten krem)

Ürünün ismi her şeyi söylüyor aslında. Bebeklerin banyo keyifleri için birebir. Doğal olarak üretilen Shea ve nem içeren ajanlar içeren bu krem, banyo sırasında bebeğin saçlarının, teninin narinliğini koruyan hoş bir köpüğe dönüşür. Gözleriyakmaz ve bebeğinizin cildini temizler, canlı ve yumuşacık yapar.

Pompasındaki turuncu buton nemlendirici ile arasındaki farkı kolayca ayırt edebilirsiniz. Ayrıca kremlere meraklı küçük elleri güvende tutmak için açma/kapama sistemi bulunur.

Fiyat: Shea Baby Foaming Cream 300 ml – 122 TL

Tatlı Bir Hediye...

Bir bebek için aradığınız hediyenin tam da yeterince şirin olmadığını düşündüğünüz anlarda Shea bebek serisi ile tanışın. Anne kucaklamalı köpük banyosu ve hassas yapılı nemlendiricisi tüm pediatrik, dermatolojik testlerden geçirilmiştir. 
Deneyimleyen annelerin yüzde 100’ü banyo köpüğünün bebeğinin cildini nazikçe temizlediğini ve ürünlerin bebeklerin cildi için müthiş hassas bir yapıda olduğunu teyit etmiştir.

Önce Güvenlik:
Tüm ürünler pediatrik gözetim altında test edilmiştir...

L’Occitane bebek serisini geliştirmeye başladığında baştan beri belli olan şey; ürünlerin sıkı güvenlik gereksinimlerini karşılaması gerektiğiydi. Tüm içerikler test edilmiş ve hassas özellikleri nedeniyle dikkatlice seçilmiştir. İçeriklerinyüzde 87’den fazlası doğal yöntemlerle elde edilmiştir ve minimumda tutulmuştur. Tüm ürünler pediatrik gözetim altında test edilmiştir. Hassas koku hipoalerjeniktir ve alerjen içermez. Bir bebeğin cildi için mümkün olabilecek kadar güvenli bir şekilde, titizlikle üretilmiştir. Bu ürünler, fenoksi etanol, paraben, fitalat ya da silikon içermez..

İkonikleşmiş Shea ...

L’Occitane ve Shea yağının hikayesi 1980’lere dayanıyor. Markanın kurucusu Olivier Baussan Shea yağını ilk defa Burkina Faso’ya seyahati sırasında duyar. Shea ağacı bu bölgede “Hayat Ağacı” olarak kutsallığı ve bilinirliği ile tanınır. Olivier, hem L’Occitane’ın hem de Burkina Faso’lu bu kadınların geleceğini değiştirecek bir kararla seyahat planını değiştirerek, Shea yağı üreticisi Burkina Faso’lu kadınlarla tanışmaya karar verir.

Focus Media Team
Nilüfer Pazvantoğlu-Yasemin Candemir
E-mail: 
nilü[email protected] -Tel:0532 521 19 01
[email protected]
 

L’OCCITANE EN PROVENCE hakkında:

Gerçek Bir Hikâye...

Fransız kökenli L’OCCITANE en Provence markası, doğal içerikli güzellik ve bakım ürünleri ile kişisel bakımı keyifli bir ritüele dönüştürüyor... Akdeniz kökenli esansiyel yağlarla ve geleneksel yöntemlerle üretilen L’OCCITANE ürünleri tamamen doğal, gerçek birer yaşam sanatı ürünleri...Ürünlerde paraben, mineral yağlar ve haysansal içerikler kullanılmıyor, ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hammadde temini adil ticaret ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerine göre yapılıyor...

L’OCCITANE’ın gerçek hikâyesi, 1976'da, Fransa’nın güneyinde Provence bölgesinde Olivier Baussan'ın L'OCCITANE’ı yaratmasıyla başlıyor. Akdeniz topraklarından ve tekniklerinden ilham alan Olivier Baussan, doğal ve otantik, etkili ve iştahlandırıcı çekiciliği olan cilt bakım ürünlerini ve kokularını geliştiriyor...

Dünyada 2000’den fazla, Türkiye’de online dahil 37 mağazası bulunan L’OCCITANE’ın geniş ürün yelpazesinde, cilt ve vücut bakım ürünlerinden parfümlere, banyo ürünlerinden mum ve sabunlara 500’e yakın ayrı ürün seçeneği bulunuyor.

L’OCCITANE, sadece kaliteli ürünleri ile değil, şık şişe ve ambalaj tasarımları, renkli hediye paketleri ve Provence ambiyanslı nostaljik arduaz konseptli mağazaları ile dikkat çekiyor...

www.loccitane.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0