Kütahya Ak Parti’de Delegeler Belirlendi

AK Parti Kütahya İl ve İlçe Teşkilatları’nda, 5’inci Olağan Kongre’de oy kullanacak delegeler belirlendi.Belediye Evlendirme Memurluğu Salonu’nda yapılan merkez ilçe delege seçimine, Bölge Koordinatör milletvekili olan AK Parti Afyonkarahisar...

Kütahya Ak Parti’de Delegeler Belirlendi
banner98
AK Parti Kütahya İl ve İlçe Teşkilatları’nda, 5’inci Olağan Kongre’de oy kullanacak delegeler belirlendi.
Belediye Evlendirme Memurluğu Salonu’nda yapılan merkez ilçe delege seçimine, Bölge Koordinatör milletvekili olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Ceyhun, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ve partililer katıldı.
Kütahya merkezin yanı sıra, 12 ilçede aynı anda delege seçimlerine geçildi.
Toplam 19 bin 600 üyesi bulanan Kütahya Merkez AK Parti İl Teşkilatı üyeleri, oy kullanarak, 400 delegeyi belirledi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, delege çimlerine üyelerinin yoğun ilgi göstermesinin kendilerini sevindirdiğini kaydetti.
Gazel, partilerinin girdiği her seçimde oyunu artırdığını ve vatandaşın teveccühünü kazandığını ifade etti.
Seçimlerin demokrasi bayramı havasında geçtiğini belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Ceyhan, "AK Partimiz kuruluşundan bu yana girdiği tüm seçimlerden büyük bir başarıyla çıkarak, Türk siyasi tarihinde adını altın harflerle yazdırmıştır. Halkımızdan aldığı gücün bilinciyle her alanda kendine büyük hedefler koymuş, büyük lideri ve onun güçlü kadrosuyla bu hedeflere ulaşarak ülkemize çağ atlatmıştır.2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşılmasıyla yeni Türkiye küresel bir güç haline gelecek ve dünya siyasetinde önemli bir aktör olacaktır. Elbette hedeflere ulaşmada yereldeki tüm teşkilatların çabası ve çalışması çok önemlidir. İçinde bulunduğumuz kongre süreci teşkilatların yeniden yapılanma ve daha da güçlenerek geleceğe yön verme sürecidir. Üyelerimize yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, yeni seçilen arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.(EFE)
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0