banner102

Kurtarmasınlar diye 4 saat direndi

Madde bağımlısı olduğu düşünülen roman genç, kurtarılmamak için 4 saat direndi. Yanına, annesini, babasını, hakim ve savcı isteyen genç, son olarak bütün romanların gelmesini istedi....

Kurtarmasınlar diye 4 saat direndi
Edirne’de, Meriç Köprüsü’nün ayaklarına inen ve madde bağımlısı olduğu düşünülen roman genç, kurtarılmamak için 4 saat direndi. Yanına, annesini, babasını, hakim ve savcı isteyen genç, son olarak bütün romanların gelmesini istedi. Öfkeli genç, 4 saatin sonunda polis ekiplerinin şişme botlarla yaptığı operasyon sonucu mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.
Olay, Edirne’de bulunan tarihi Meriç Köprüsü’nde meydana geldi. Tarihi taş köprünün ayaklarına inen ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen İlkay T. isimli roman genç, Meriç Nehri’nin ortasında mahsur kaldı. Nehir kenarında bulunan çay bahçelerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine, bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri yönlendirildi.
İSTEKLERİ OLMASI İÇİN 4 SAAT DİRENDİ
Tarihi köprünün altında sığ suyun içinde mahsur kalan gence ilk müdahale itfaiyeden geldi. Bir itfaiye eri, halat yardımıyla köprüden aşağıya inerek İlkay T.’yi, taş köprünü altında bulunan boşluğa çıkardı. İtfaiye ekipleri, nehirde ıslanan İlkay T.’ye iple battaniye ve mont indirdi.
Saldırgan tavırlar sergileyen İlkay T., düşme tehlikesi ve güvenlik nedeniyle iple yukarı çekilmeyerek, bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi. Kendisini şişme botla almak için yanına giden AFAD ekiplerine tepki gösteren öfkeli genç, ilk olarak yanına polisin gelmesini istedi ve daha sonra isteklerini sıralayarak, annesini, babasını, hakim ve savcıyı hatta bütün romanların yanına gelmesini istedi.
AFAD ekiplerinin, yaklaşık 4 saat süren ikna çabaları sonuç vermeyince, polis ekipleri harekete geçti. AFAD tarafından getirilen 2 adet şişme botla tarihi köprünün ayaklarına giden ekiplerin yaptığı başarılı operasyon sonucu, mahsur kaldığı yerden kurtarılarak, nehir kenarında bulunan ambulansa alınan İlkay T., hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0