banner102

Komşusuna Yol Vermeyen Vatandaş Konuştu

Giresun’da yol olmadığı için engelli çocuğunu el arabasında hastaneye götürüp getirmek zorunda kalan Mustafa Bay’ın 35 santim yer vermediğini iddia ettiği komşusu Mustafa Kemal İpekçi, “ Yaklaşık 10 yıl önce mahallemize yol almak...

Komşusuna Yol Vermeyen Vatandaş Konuştu
Giresun’da yol olmadığı için engelli çocuğunu el arabasında hastaneye götürüp getirmek zorunda kalan Mustafa Bay’ın 35 santim yer vermediğini iddia ettiği komşusu Mustafa Kemal İpekçi, “ Yaklaşık 10 yıl önce mahallemize yol almak istedik. Alınacak yol ise kapısından geçecekti. Fakat kendisi bu yol güzergahına müsaade etmedi” dedi.
Giresun’un merkez Pınarçukuru köyünde yolan evinin kapısına kadar yol olmadığı için engelli oğlunu ayda üç defa hastaneye el arabasında taşımak zorunda kalan Mustafa Bay, komşusunun 35 santim yol genişletmesine müsaade etmediğini ileri sürmüştü. Yol sorununu Valilik önünde eylem yaparak dile getiren Mustafa Bay, yetkilileri de duyarsız davranmakla eleştirmişti. Mustafa Bay’ın yol vermediğini iddia ettiği komşusu Mustafa Kemal İpekçi, kendisinin vicdansız bir komşu olmadığını belirterek, kendi ektiğini biçtiğini söyledi. Yaklaşık 10 yıl önce mahallelerine yol almak istediklerinde kapısından geçecek yola müsaade edilmediği için bugün yolsuzluk yaşadıklarını belirten Mustafa Kemal İpekçi, yıllar önce yola karşı olan komşusunun bugün engelli çocuğunu kullanarak duygu sömürüsü yaptığını ifade etti. Yol vermediği iddia edilen İpekçi, “ Yaklaşık 10 yıl önce mahallemize yol almak istedik. Alınacak yol ise kapısından geçecekti. Fakat kendisi bu yol güzergahına müsaade etmedi. Bizde 300 metrelik yol 1 kilometreden çok kullanışlı olmayan oldukça dik arazilerden yapmak zorunda kaldık. Bu duruma yalnızca ben değil bütün mahalle ve köy halkı tepki gösterdi ancak ne yazık ki bugün yol vermediğimizi söyleyen komşumuzu ikna edemedik. Bugün ise komşumuz çıkmış kendisine özel yol için arazimizden yer istiyor. Kamuoyunda çıkan haberler sonrasında olayın geçmişini anlatmak zorunda kaldım. Komşumuz kendi ektiğini biçmektedir” dedi.
Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0