banner101

Kocaeli’de “Barış Yürüyüşü” Tepkisi

Kocaeli’de yapılan Barış Yürüyüşü’ne karşıt görüşlü başka bir grup tepki gösterdi. Yaşanan gerginlik polis ekipleri tarafından büyümeden sonlandırıldı.Barış Bloğu’nun Türkiye genelinde gerçekleştirdiği Barış Yürüyüşü,...

Kocaeli’de “Barış Yürüyüşü” Tepkisi
Kocaeli’de yapılan Barış Yürüyüşü’ne karşıt görüşlü başka bir grup tepki gösterdi. Yaşanan gerginlik polis ekipleri tarafından büyümeden sonlandırıldı.
Barış Bloğu’nun Türkiye genelinde gerçekleştirdiği Barış Yürüyüşü, Kocaeli’de de gerçekleştirilmek istendi. Kocaeli Valiliği tarafından yürüyüşün yapılmaması yönünde çıkartılan karar sebebiyle alanda polis ekipleri önlem alarak grubun yürümesine engel oldu. İzmit Merkez Bankası önünde toplanan gruba polis ekipleri tarafından Kocaeli Valiliği’nin kararı iletildi.
Bu sırada arka sokaklardan gelen karşıt görüşlü bir grup, barış yürüyüşü yapan gruba tepki gösterdi. Kısa süreli yaşanan gerginlik polis ekiplerinin araya girmesi ile büyümeden sonlandırıldı. Gerginliğin ardından bulundukları yerde basın açıklamasını okuyan Barış Bloğu üyeleri olaysız bir şekilde dağıldı.
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0