Kesk Antalya Şubesi’nden 21 Tutuklu İçin Eylem

KESK Antalya Şubeler Platformu, çeşitli cezaevlerinde bulunan 21 KESK’li için eylem yaptı.Antalya’da Attalos Heykeli önünde yapılan eylemde basın açıklaması yapan KESK Antalya Platformlar Dönem Sözcüsü Mustafa Ayar, sendikal hak ve özgürlüklerini...

Kesk Antalya Şubesi’nden 21 Tutuklu İçin Eylem
banner98
KESK Antalya Şubeler Platformu, çeşitli cezaevlerinde bulunan 21 KESK’li için eylem yaptı.
Antalya’da Attalos Heykeli önünde yapılan eylemde basın açıklaması yapan KESK Antalya Platformlar Dönem Sözcüsü Mustafa Ayar, sendikal hak ve özgürlüklerini arayan arkadaşlarının serbest bırakılmalarını istediklerini söyledi.
Ayar, “İşi, yeri yurdu belli olan kamu çalışanları aylardır ‘örgüt üyeliği’ suçlamalarıyla özgürlüklerinden mahrum bırakılmaktadır. Bu gayri hukuki uygulamalar sonucu üyelerimiz anayasal güvence altında bulunan sendikal haklarını kullanamamakta, düşünce, ifade özgürlükleri ve kişi güvelikleri tehdit ve ihlal edilmektedir. Biz bugüne kadar olduğu gibi tutuklu kalan arkadaşlarımızın özgürlüğüne kavuşması için hem örgütlü gücümüzle hem de hukuksal olarak mücadele etmeye devam edeceğiz. Sendikal hak ve özgürlüklerini arayan arkadaşlarımızın derhal serbest bırakılmasını istiyoruz” dedi.
Yapılan basın açıklamasının ardından grup olaysız dağıldı.
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2014, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0