Kazım Türkmen İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP 22. Dönem Ordu Milletvekili, eski Ordu Belediye Başkanı ve eski FİSKOBİRLİK Genel Müdürü Kazım Türkmen için tören düzenlendi.Hayatını kaybeden Kazım Türkmen için ilk tören, CHP Ordu İl Başkanlığı...

Kazım Türkmen İçin Cenaze Töreni Düzenlendi
banner98
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP 22. Dönem Ordu Milletvekili, eski Ordu Belediye Başkanı ve eski FİSKOBİRLİK Genel Müdürü Kazım Türkmen için tören düzenlendi.
Hayatını kaybeden Kazım Türkmen için ilk tören, CHP Ordu İl Başkanlığı önünde düzenledi. Buradaki törenin ardından Türkmen’in Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlara alınarak Ordu Büyükşehir Belediyesi önüne getirildi. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Türkmen’in eş ve dostları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Kazım Türkmen bir dönem Ordu Milletvekilliği yapmıştı beraber çalışmıştık. Çok çalışkandı, Ordu ve fındık üreticisi için yaptıklarını unutmayacağız. Üç dönem belediye başkanlığı yaptığı Ordu’da önemli hizmetlerde bulundu. Kendisini her zaman saygıyla anacağız" dedi.
Haluk Koç’un ardından, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’da birer konuşma yaptılar.
Türkmen’in cenazesi Bahçelievler Ulu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Tepe Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2015, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0