İstanbul’da Lodos Etkili Oldu

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan lodos etkili oldu. Özellikle İstanbul Boğazı kıyılarında etkili olan şiddetli lodos dev dalgalar oluşturdu.İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan lodos İstanbul Boğazı kıyılarında dev dalgaların...

İstanbul’da Lodos Etkili Oldu
banner98
İstanbul’da gece saatlerinde başlayan lodos etkili oldu. Özellikle İstanbul Boğazı kıyılarında etkili olan şiddetli lodos dev dalgalar oluşturdu.
İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan lodos İstanbul Boğazı kıyılarında dev dalgaların oluşmasına neden oldu. Kabataş sahilde şiddetli rüzgar nedeniyle dalgaların kıyıya çarpmasıyla suların 3-4 metre yükseldiği görüldü. Bazı vapurlarda rüzgar nedeniyle sallandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden dün yapılan açıklamada, "Güney yönlerden rüzgarların bu gece saatlerinde kuzey iç ve batı kesimlerde kuvvetli (30-50 km/saat), Marmara’nın batısında yer yer fırtına, Perşembe Marmara, Ege, Karadeniz İç Anadolu ile Akdeniz bölgesinde kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat yer yer 90 km/saat) esmesi bekleniyor. Cuma günü de rüzgarın doğu bölgelerde güneyli yönlerden kuvvetli yer yer fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgarların oluşturabileceği başta soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler olmak üzere, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denilmişti.
Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0