“islam Birliği“ Kurulsun Önerisi

Eski Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Emin Canpolat, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ’İslam Birliği’ kurulmalı" dedi.Canpolat, İHA’ya yaptığı açıklamada, Osmanlı Devleti’nden sonra Müslümanların sahipsiz...

“islam Birliği“ Kurulsun Önerisi
banner98
Eski Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Emin Canpolat, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ’İslam Birliği’ kurulmalı" dedi.
Canpolat, İHA’ya yaptığı açıklamada, Osmanlı Devleti’nden sonra Müslümanların sahipsiz kaldığını belirtti.
Adalet, barış, hoşgörü ve kardeşlik kavramlarının öksüz kaldığını vurgulayan Canpolat, "Demokrasi ile seçilen Müslüman bir devlet başkanı, sırf Müslüman olduğu için darbe ile cezaevine atıldı. Suriye, Filistin, Arakan, Keşmir, Miammar ve Doğu Türkistan kan ve gözyaşı döküyor. Dünyanın çeşitli bölgelerinde, Müslümanlar açlıkla, sefaletle boğuşurken, acımasız, merhametsiz ve zalimce muamelelere maruz kalıyor" ifadelerini kullandı.
"BİZLER ’HAK’ İTTİFAKI KURMALIYIZ"
"Zalim, zalimliğini her fırsatta gösteriyor" diyen Canpolat, şunları kaydetti: "Bizler ne yapıyoruz. Dua, dua, dua... Duamızı eksik etmeyelim tabii ki fakat bir adım öteye götürme zamanı gelmiştir. Artık eylem zamanı, artık birleşme zamanı. Müslüman devletlerin, ortak bir yapılanmaya girerek, beraber hareket edeceği bir oluşumun zamanı gelmiştir. Liderliğini ülkemizin yapacağı, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ’İslam Birliği’ kurulmalı. Müslümanların sesi olmalı, zalimin karşısında, mazlumun yanında olmalı. İslam düşmanları, İslamiyeti aşağılamak için şer ittifakları kurarken, bizler de ’hak’ ittifakını kurmalıyız. Bizim bizden başka dostumuz yok. Müslümanı, Müslümana kardeş kılan bir dinin mensupları ’İslam Birliği’ etrafında toplanmalı, toparlanmalı."
Canpolat, en kısa sürede kurulacak Osmanlı Birliği’nin amblemini de paylaştı.
Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2014, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0