Germencik Belediyesi’nden Öğrencilere Jest

Aydın’ın Germencik ilçesinde 2014-2015 eğitim öğretim yılı daha heyecanlı başladı. İlçe genelindeki okullara tek tek ziyaret edip öğrencilere kırtasiye yardımında bulunan Belediye Başkanı Ümmet Akın, sınıfında birinci olan her öğrenciye...

Germencik Belediyesi’nden Öğrencilere Jest
banner98
Aydın’ın Germencik ilçesinde 2014-2015 eğitim öğretim yılı daha heyecanlı başladı. İlçe genelindeki okullara tek tek ziyaret edip öğrencilere kırtasiye yardımında bulunan Belediye Başkanı Ümmet Akın, sınıfında birinci olan her öğrenciye tablet, okulunda birinci olan sınıfa da istedikleri bölgeye gezi turu sözü verdi.
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte yaklaşık bir haftadır okullara dolaşıp öğrencilere kırtasiye yardımında bulunarak öğrencilerin motivasyonunu yükseltmeye çalışan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediye olarak gençlere ve eğitime büyük önem verdiklerini belirterek “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ne kadar iyi yetişirse geleceğimizin de o kadar güzel olacağına inanıyoruz. Bu kapsamda Germencik Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla eğitim öğretim sezonu başlamadan okulları eğitime hazır hale getirmeye çalıştık. Şimdi de öğrencilerimize ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye yardımında bulunuyoruz” dedi.
“HER BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLECEK”
Bugün Germencik Çok Programlı Lise’de öğrencilerle bir araya gelip kırtasiye yardımında bulunan Belediye Başkanı Ümmet Akın yaptığı konuşma ile öğrencilerin moral ve motivasyonunu tavan yaptırdı. Germencik Belediyesi sınırları içerisindeki 37 okulda öğrenim gören yaklaşık 9 bin öğrencinin tamamının kendisi için özel olduğunu belirten Başkan Akın başarılı olan her öğrencinin ödüllendirileceğini belirtti. Başkan Akın öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Germencik Belediyesi olarak her öğrencimize içerisinde sınıf durumuna göre hazırladığımız hediye paketleri veriyoruz. Yemesinden içmesine, taşınmasından kırtasiyesine kadar her türlü ihtiyacı karşılanan siz öğrencilerimizin sadece çok çalışmasını istiyoruz. Germencik Belediyesi olarak yılsonunda her sınıfın birincisine tablet, okulun birinci olan sınıfına da istedikleri bölgeye tur sözü veriyorum” dedi.
Okul Müdürü Kadir Can, Başkan Akın’a ziyaretlerinden ve öğrencilere verdiği destek ve moralden dolayı teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0