banner102

Eyüp Sultan’da Eller Kandil İçin Açıldı

Eyüp Belediyesi Beraat Kandili münasebetiyle Eyüp Sultan Camii önünde vatandaşlara kavurmalı pilav ve ayran dağıttı. Mehter Marşı eşliğinde başlayan etkinliğe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.İstanbul’da kandilde vatandaşların sıklıkla...

Eyüp Sultan’da Eller Kandil İçin Açıldı
Eyüp Belediyesi Beraat Kandili münasebetiyle Eyüp Sultan Camii önünde vatandaşlara kavurmalı pilav ve ayran dağıttı. Mehter Marşı eşliğinde başlayan etkinliğe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
İstanbul’da kandilde vatandaşların sıklıkla uğradığı noktalardan biri olan Eyüp Sultan Camii yine doldu taştı. Eyüp Belediyesi Beraat Kandili vesilesiyle meydanda vatandaşlara kavurmalı pilav ve ayran dağıttı.
Beraat Kandili’nde Eyüp Sultan Camii’nde olmak için Ankara’dan geldiğini belirten Mehmet Kuvvet, “Ankara’dan geldim. Beraat Kandili’nin devletimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Memleketimiz bugünlerde zor zamanlardan geçiyor. Birlik ve bütünlüğümüz için beş vakit namaz kılarken de dualar ediyoruz. İnşallah huzura kavuşur, memleketimizin birliğine vesile olur” dedi.
Kandili Eyüp Sultan Camii’nde geçiren Mustafa Akgünay, “Peygamber Efendimizin müjdelediği beş geceden biri olan Beraat Kandili yüzü suyu hürmetine bu akşam Eyüp Sultan Camii’nde dualar ettik. Ülkemiz için, milletimiz için, birlik ve beraberliğimiz için ve kendimiz için dilekler ve dualarda bulunduk. Rabbim inşallah kabul etsin” diye konuştu.
İyi dileklerini dile getiren Önder Işık, “Ülkemizin bu zor günleri en kısa zamanda atlatıp barış içerisinde, geçmişte olduğu gibi beraberce yaşamayı Allah bugün için bütün Müslümanlara çağrıda bulunmuş. Bugün isteyin benden demiş; merhametiyle, lütfuyla hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva ve güç durumlarda olanlara güç vermek ve beraatları için bugünü seçmiş. Onun için biz de bugün dualar ettik ülkemiz için, ailemiz için, kendimiz için. Bütün insanlar ve tüm Müslüman alemi için” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0