banner101

Eskişehir’de Uğur Mumcu Anma Gecesi Ve Ödül Töreni

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından 22 yıl önce suikast sonucu hayatını kaybeden Uğur Mumcu anısına, anma ve ödül töreni düzenlendi.Bir otelde...

Eskişehir’de Uğur Mumcu Anma Gecesi Ve Ödül Töreni
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından 22 yıl önce suikast sonucu hayatını kaybeden Uğur Mumcu anısına, anma ve ödül töreni düzenlendi.
Bir otelde gerçekleşen anma ve ödül programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’nun hayatının anlatıldığı kısa bir belgeseli gösterimiyle başladı. Programda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Adar, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, ADD Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman, Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Can Hacıoğlu konuşma yaptı.
Ardından 11 dalda verilen ödüller sahiplerini buldu. Siyasetçi Ödülünü Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Özgür Özel, Medya Ödülünü Fatih Portakal, Saygı Öztürk, Melis Alphan ve Utku Çakırözer, Sivil Toplum Örgütü Ödülünü Tansel Çölaşan, Aysel Çelikel, Sanat Ödülünü ise Nurgül Yeşilçay aldı. Ödül töreninin ardından program, verilen konserle noktalandı.
Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0