banner101

Eskişehir Halkevi, Sığınmacılar İçin Yardım Kampanyası Düzenledi

Eskişehir Halkevi Derneği, savaştan Türkiye’ye kaçan sığınmacılar için yardım kampanyası düzenledi.Porsuk Bulvarı Adalar mevkinde açılan stantta çocuk bezleri, bebek mamaları, makarna ve kuru gıda gibi temel ihtiyaçları karşılayacak...

Eskişehir Halkevi, Sığınmacılar İçin Yardım Kampanyası Düzenledi
Eskişehir Halkevi Derneği, savaştan Türkiye’ye kaçan sığınmacılar için yardım kampanyası düzenledi.
Porsuk Bulvarı Adalar mevkinde açılan stantta çocuk bezleri, bebek mamaları, makarna ve kuru gıda gibi temel ihtiyaçları karşılayacak malzemeler toplanıyor. Vatandaşlardan makbuz kesilerek alınan temel gıda ürünleri 10 Kasım tarihine kadar toplanacağı ve yardımların bu tarihte Ankara’ya gönderilerek savaş mağduru insanlara ulaştırılacağı belirtildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Eskişehir Gültepe Halkevi Şube Başkanı Gül Aldemir, savaş mağdurlarının sıkıntılarına dikkat çekerek, ‘‘Halkevleri olarak savaştan ve çatışmalardan kaçıp ülkemize gelen barınma, beslenme, sağlık başta olmak üzere ciddi sıkıntılar yaşayan sığınmacılar için yardım kampanyası düzenledik. Yardımlarınızı 10 Kasım tarihine kadar Halkevleri şubelerimize ve stantlarına ulaştırabilirsiniz’’ şeklinde açıklama yaptı.
Öte yandan bazı vatandaşların para yardımı talebini kabul etmeyen stant görevlileri, bağış taleplerini el broşürlerinde yer alan hesap numarasına yönlendirdi.
Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0