banner102

Esenler’de 7 Bin 569 Metrelik Sevgi Yürüyüşü

AK Parti Esenler İlçe Teşkilatı tarafından ‘Sevgi Yürüyüşü’ düzenlendi. AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Enes Kılıç ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun da katıldığı yürüyüşte partililer 7 bin 569...

Esenler’de 7 Bin 569 Metrelik Sevgi Yürüyüşü
AK Parti Esenler İlçe Teşkilatı tarafından ‘Sevgi Yürüyüşü’ düzenlendi. AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Enes Kılıç ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun da katıldığı yürüyüşte partililer 7 bin 569 metre mesafe kat etti.
Esenler Turgut Reis Mahallesinde saat 18.00’de gerçekleştirilen sevgi yürüyüşüne AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Enes Kılıç, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve ilçe teşkilat mensuplarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Sevgi yürüyüşün de vatandaşlarla birlikte esnaf ziyareti de gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında vatandaşlara karanfil dağıtıldı. Balkonlardan aşağıya bırakılan sepetlere karanfil bırakılması ise renkli görüntüler oluşturdu.
Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksü, “7 bin 569 metre yol yürümüşüz. Yorulmadım. 7 Bin metre daha yürüyebilirim. Seçime az kaldı. Heyecan da git gide artıyor. Bu seçimde gördüğümüz ilginç bir şey var. Toplum çok fazla heyecan duymuyor seçimde. Neden duymuyor onu bilmiyorum. Şöyle yorumluyorum; Nasılsa AK Parti tek başına iktidarına devam edecek. Sandığa gidip oy kullanacağız. Gücü sandıkla teyit edeceğiz anlamına yorumluyorum ben bunu. Birazdan miting yapacağız. Kılıçdaroğlu mitingleri kadar var bizim mahalle mitinglerimiz” şeklinde konuştu.
AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Enes Kılıç ise, “7 Haziran’a çok az kaldı. Yürüyüşümüz bugün 14.00’te başlamıştı, aynı şekilde devam ediyor. Hatırlarsınız önceki dönemler de milletvekili adayları bir dönem seçildikten sonra ikinci dönem sokağa çıkamazlardı. Her yerden kovarlardı. Allah’a hamdolsun bugün iktidarımızın 13. Yılındayız. Halkımızla beraberiz. İnşallah Esenler ’den de, İstanbul’dan da, Türkiye’den de yeni bir rekor bekliyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0