banner102

Erzurum’daki 30 Ağustos Törenine Dua Ederek Gözyaşı Döken Kadın Damga Vurdu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’üncü yıl dönümü Erzurum’da düzenlenen törenle kutlandı. Yaşlı bir kadının, askerlere dua ederek gözyaşı dökmesi törene damga vurdu.Havuzbaşı’nda yapılan ilk tören Atatürk anıtına Vali Dr....

Erzurum’daki 30 Ağustos Törenine Dua Ederek Gözyaşı Döken Kadın Damga Vurdu
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’üncü yıl dönümü Erzurum’da düzenlenen törenle kutlandı. Yaşlı bir kadının, askerlere dua ederek gözyaşı dökmesi törene damga vurdu.
Havuzbaşı’nda yapılan ilk tören Atatürk anıtına Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in çelenk sunumunun akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından son buldu. Hastaneler Caddesi’nde devam eden törenlerde Vali Ahmet Altıparmak beraberindeki 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte halkın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından şiirler okunarak askeri tören geçişiyle Zafer Bayramı etkinlikleri sona erdi.
Askeri birliğin geçişi sırasında vatandaşların arasında bulunan yaşlı bir kadın, askerlere dua ederek gözyaşı döktü. Sabah kalktığında televizyondaki şehit haberlerini izlediğini ve çok duygulandığını belirten yaşlı kadın, “Babaannem harbi görmüş. Bize hep ağlayarak o günleri anlatırdı. Şimdi askerlerimizin şehit olduğu bu zor günleri de görseydi üzülür ağlardı” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0