banner101

Engelsiz Koro’dan Müzik Ziyafeti

Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu, Bursa Merinos Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu. Şef Ümit Akkuş öncülüğünde 20 kişiden oluşan koro, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerini seslendirerek dinleyicilerin gönül teline dokundu.

Engelsiz Koro’dan Müzik Ziyafeti

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji Grubu bünyesinde oluşturulan “Limak Enerji Engelsiz Müzik Korosu” yurdun dört bir yanında verdiği konserlerle engelli vatandaşlarla gönül köprüsü kuruyor. “Notalar Engel Tanımaz” diyerek yola çıkan koro; Balıkesir, İskenderun, Lüleburgaz ve İstanbul ve Ankara’da verilen konserlerin ardından, yeniden Bursa’da engelleri müzikle aşmak için üçüncü kez sahneye çıktı. Koro, şef Ümit Akkuş öncülüğünde verdiği konserde dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. Merinos Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ücretsiz konsere Limak Enerji Grubu çalışanlarının ve ailelerinin yanı sıra, engelli vatandaşlar ve müzikseverler de katıldı.

Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytacgecede yaptığı konuşmada, "Bugün burada olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Engelli kardeşlerimizin hayata kazandırılmasında yapılan çalışmalarda yalnız olmadıklarını göstermek istedik. Amacımız bu anlamda bir farkındalık oluşturmak. Ayrıca, müziğin gücü ile fedakar ailelere bir nebze de olsa moral sağlamak. Umarım bu anlamda örnek oluruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Koro Şefi Ümit Akkuş ise, koronun dört yıl önce kurulduğunu belirterek şöyle konuştu: “Grubumuz Limak Enerji personelleri ve engelli kardeşlerimizden oluşuyor. Bu proje onları hayata kazandırmak amacıyla yaptığımız bir sosyal sorumluluk projesi. Bu kapsamda Limak Enerji Grubu sponsorluğunda birçok konser gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimize olabildiğince katkı sunmaya çalışıyoruz."

Gecenin sonunda Limak Holding Satınalma Direktörü Hakan Şahin tarafından etkinlikleri gerçekleştirmelerinde kendilerine yardımcı olan destekçilere plaket takdim edildi.


ENGELLER TÜRK MÜZİĞİ İLE AŞILIYOR


Verilen konserlerle müziğin engel tanımadığını gösteren Limak Enerji Grubu, engellilerin topluma kazandırılması için sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Grup bünyesinde elektrik dağıtım ve perakende faaliyetlerinde bulunan Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (UEDAŞ) ve Limak Enerji Uludağ Elektrik Perakende Şirketi’nin de desteklediği koroya geçtiğimiz yıllarda “Ben yoruldum hayat” şarkısıyla gönüllerde taht kuran Mümin Sarıkaya ve Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Gülay konuk sanatçı olarak destek verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0