Emirates, Phnom Penh ve Bangkok’u birleştiriyor

Bangkok ve Phnom Penh arasındaki günlük servis, Emirates’in küresel ağına ve uçuş paylaşımı ortaklarının hizmet verdiği rotalara, geliştirilmiş bağlantı imkanı sağlayacak

Emirates, Phnom Penh ve Bangkok’u birleştiriyor
banner98
  • Rota, artan yolcu talebini karşılayacak ve Kamboçya ve Tayland’ın başkentleri arasında seyahat edilmesini kolaylaştıracak; Kamboçya ekonomisi için hayati değerdeki, Güneydoğu Asya kaynaklı turizm faaliyetlerine katkıda bulunacak

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, 1 Haziran 2019 tarihinde başlatılması planlanan yeni günlük servisi ile Phnom Penh (PNH) ve Bangkok (BKK) arasında bağlantı kuracak. Dubai’den, Bangkok aktarmalı olarak, Phnom Penh’e gerçekleştirilecek olan servis, Kamboçya ve Tayland’ın başkentleri arasında seyahat eden yolculara, daha fazla uçuş seçeneği sağlayacak. Güneydoğu Asya ülkelerinden gelen yolcular da Emirates’in, 86 ülke ve bölgedeki 150’den fazla noktaya sahip olan global ağına erişmenin keyfini sürebilecekler.

Yeni servis, bir Emirates Boeing 777 uçağı ile gerçekleştirilecek. Phnom Penh’e olan uçuşlar, (DXB) yerel saatle 08.45’te Dubai Uluslararası Havaalanı’ndan, EK370 sefer sayılı uçuşla gerçekleşecek saat 18.15’te Bangkok’a varacak. Aynı uçuş, Bangkok’tan saat 20.00’da başlayarak, saat 21.25’te, Phnom Penh Uluslararası Havaalanı’nda son bulacak. EK371 sefer sayılı uçuşla Phnom Penh’ten saat 23.20’de başlayan dönüş uçuşu ise ertesi gün saat 00.40’ta Bangkok’a varacak. Sonrasında, saat 02.25’te başlayan yolculuk, saat 05.35’te Dubai’de son bulacak. Yukarıda verilen zaman dilimlerinin hepsi, yerel zamanlardır.

Emirates, Phnom Penh uçuşları ile Kamboçya’ya, Temmuz 2017 tarihinden itibaren hizmet veriyor; şu ana kadar da bu rotada, 100,000’den fazla yolcu taşıdı. Kamboçya’nın en büyük ve en hızlı bir şekilde kalkınan şehri Phnom Penh, ülkenin ekonomik büyümesine önemli ölçüde katkıda bulunuyor ve yabancı turist ziyaretlerindeki önemli artışa tanık olmaya devam ediyor. Birleşik Arap Emirlikleri, Kamboçya ve Tayland arasındaki ticaret bağlantılarına, aynı rotadaki günlük Emirates kargo servisleri de katkı sağlayacak.

Emirates Stratejik Planlama, Gelir Optimizasyonu & Aeropolitik İlişkiler Kıdemli Bölüm Başkan Yardımcısı Adnan Kazım konuya dair yaptığı açıklamada: “Bu popüler Güneydoğu Asya destinasyonlarına olan hizmetlerimizi arttırdığımız için ayrıca Kamboçya ve Tayland’da bulunan yolculara daha fazla hizmet sunduğumuz için büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Yolcular, Bangkok Airways, Jetstar Pacific ve Jetstar Asia ile olan Emirates uçuş ortaklığı sayesinde, iki ülkeden, birçok ülke içi ve bölgesel rotaya erişim sağlamanın yanı sıra, günlük servisimizden de, doğrudan yararlanabilecek” dedi.

Kazım, ayrıca “Emirates, BAE ve Kamboçya arasındaki bağlantıyı, 2017 yılından beri, gururla sağlamaktadır ve bu rotadaki başarımızı, Bangkok üzerinden sunduğumuz yeni bağlantı ile daha da büyütmeyi, dört gözle bekliyoruz. Bu servis, Kamboçya’dan seyahat eden yolculara, Dubai’ye ve Emirates’in geniş global ağına erişim imkanı sağlarken, Tayland’tan gelen yolcular da dahil, yurtdışında yaşayan vatandaşlar ve turistlere, daha fazla seçim şansı ve esneklik sağlayacak.Turizm ve kargo faaliyetleri ile ekonomik fayda sağlamayı ve yolcu isteklerine, sağlıklı bir şekilde hizmet etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Phnom Penh, Kamboçya’nın ekonomik merkezi ve son yıllarda, sürekli çift haneli büyüme oranları olan ekonomik bir büyümeye tanık oldu. Oteller, restoranlar ve diğer konaklama endüstrisi ile ilişkili kuruluşlar da dahil, turizm sektörünü destekleyecek yeni gelişmeler, şehrin her yerinde gerçekleştiriliyor. 1.5 milyon nüfusa sahip olan şehir, 2017 yılında, önceki yıla nazaran %21 artışla, 1.4 milyondan fazla uluslararası turisti ağırladı. Bu destinasyon, 2017’de Kamboçya’ya olan 5.6 milyon turist ziyaretinin %25’ini alarak, ülkenin turizm endüstrisi için hayati hale geldi. Aynı yıl, Tayland da dahil, Güneydoğu Asya ülkelerinden, 2.1 milyondan fazla turist Kamboçya’yı ziyaret etti.

Emirates SkyCargo, Kamboçya operasyonlarına Nisan 2016 tarihinde başladı ve son iki yılda, 5.000 tondan fazla kargo ihracatının taşımasını gerçekleştirdi. Kamboçya’nın başlıca ihracat ürünleri giyim, sportif giysiler ve ayakkabıları içeriyor. Kamboçya ihracat rakamları, geçen yıla oranla, çift haneli büyüme sergiledi ve Emirates, etkili kargo hizmetleri ile bu büyümeye katkıda bulunmaya kararlı.

Emirates, bölgedeki ortak uçuş anlaşmaları yaptığı Bangkok Airways, Jetstar Asia ve Jetstar Pacific ile işbirliği içerisinde, yolcularına, arttırılmış bağlantı ve Kamboçya, Tayland ve diğer Güneydoğu Asya ülkelerine yönelik seyahat programları oluşturabilme imkanları sağlayacak.

Dubai ve Phnom Penh arasında, Bangkok üzerinden gerçekleştirilecek olan günlük servis, ayrıca, Emirates’in, Dubai ve Bangkok arasındaki beş direkt günlük hizmetini de tamamlayacak. Yolcular, Emirates ile Bangkok’tan Hong Kong’a doğrudan uçabilecekler. Tayland’a ek olarak, Emirates, kışları, Phuket ve Dubai arasında, 14 haftalık uçuş da gerçekleştiriyor (yaz aylarında gerçekleştirilen haftalık uçuş sayısı yedi).

Emirates ile seyahat eden tüm kabinlerdeki yolcular, önceden yüklenmiş 20MB ücretsiz Wi-Fi kullanımı ile sınırsız bağlantının keyfini sürebilecekler. Ayrıca, kendilerine, bölgesel lezzetlerin yanı sıra, Emirates’in geniş premium ve özel şarap ve içki ikramı da yapılacak. Business Class’ta, yolcular, daha da genişletilmiş ve ergonomik koltukları ile benzersiz seyahat deneyiminden yararlanabilecek ve Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice ile en son gişe rekorları kırmış filmler de dahil, birçok dildeki içerik ve en son TV yayınlarını içeren, 4,000’e varan kanaldan seçimlerini yapabilecek. Rezervasyonlar ve daha fazla bilgi için, www.emirates.com adresini ziyaret ediniz.

Emirates hakkında:

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 85 ülkede 157 noktaya taşıyor. Emirates, İstanbul Atatürk ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanlarından haftada toplam 18 uçuş gerçekleştiriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0